שאלה לרופאים ולבנות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים ולבנות
    אלמונית
    10/08/2009

בת 40, אחרי 3 הזרעות שנכשלו עם טיפול במנוגון.הריון מתרומת זרע, עברתי צילום רחם לפני מספר ימים שיצא תקין.
    הוחלט לעבור עוד הזרעה אחת עם מנופור ואם לא תצליח לעבור ל IVF.
    בבית מרקחת של מכבי סירבו למכור לי את התרופה ומסתבר שעלי לעבור תהליך של אישור קבלת התרופה מפני שבשלושת הטיפולים הקודמים נעשה טיפול עם מנוגון.
    האם מישהי נתקלה בכך בעבר?
    לרופאים - מה הסיכוי לקבל אישור ממכבי לרכוש מנופור? האם המנופור עדיפה על המנוגון?
    הבנתי שאמורה להיות נקייה יותר.
    אודה לכל מידע שתוכלו לספק לי בנושא, אין לי זריקות המחזור עוד מספר ימים ואני ממש בלחץ.
    מה יהיה אם לא יאשרו לי את התרופה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים ולבנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אלמונית

ד''ר דוד ישי
    10/08/2009

לדעתי אל תבזבזי זמן יקר על תהליך האישור. אין שום הוכחה שמנופור נותן תוצאות טובות יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמונית

חסוי
    10/08/2009

כתבתי לך תשובה, אבל משום מה הושרשה למקום אחר, שימי לב היכן שהגבתי,

גם אני נתקלתי בהתחלה בסירוב, אבל לאחר מס' ימים אושר ע"י מכבי, והיום אין לי בעיה לרכוש את המונופור.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו