מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות..הללויה11/08/2009
רופאים יקרים,
שאלתי אתמול שאלות לאחר תשובה שלילית בהפריה. יש לי מוקפאים.
1.על פי תשובתכם, אם יש לי ביוץ סדיר, אזי ניתן באופן מיידי לעשות החזרה על בסיס טבעי. איך יודעים אם יש לי ביוץ סדיר? רוצה לציין כי לפני ההפריה, בהזרעות שעשיתי היה ביוץ ובדקתי את זה פעמיים לאחר ההזרעה באולטרא סאונד, ואכן התרחש ביוץ. ניתן להבין מכך כי יש לי ביוץ סדיר?
(הסיבה להפריה- חצוצרה סתומה וכשלון בשש הזרעות, מתרומת זרע)
2. בת 40 בעוד שבוע.... חצוצרה סתומה שמאל ושחלה שמאלית מנוונת. בשאיבה- 8 ביציות, 6 הופרו, השניים שהוחזרו "יפים מאוד" בני 8 תאים. השאר הוקפאו. הרירית היתה מעל 9 מ"מ.
באיכות עוברים שכזו ורירית טובה מה לדעתכם קרה?? עייפה ומותשת....
רופאים מקסימים,
עברתי חודש שלם של זריקות ופרוטוקול ארוך ומייגע, ואחריו שבועיים של המתנה מורטת עצבים, כשפעמיים ביום אנדומטרין ועוד קצת אוביטרל לתמיכה. והציפייה .. תהליך מייאש, קשה מאוד מנטלית. חייבת לציין שהתמיכה שלכם, הייעוץ, הסבלנות, המקצועיות, פשוט עזרו לי מאוד לשרוד את כל זה.
תודה שאתם כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שי לי
ד''ר דוד ישי11/08/2009הסדירות של הוסת נקבעת רק על פי פרקי הזמן שעוברים בין הימים הראשונים של הוסת. אם פרקי הזמן קבועים , המחזור סדיר.
למרות זאת אני מציע שלא תלכי על מחזור טבעי אלא על מחזור של הכנה.
אין לי כמובן הסבר לכשלון של הטיפול הנוכחי. אבל צריך לזכור . לא תמיד עוברים שנראים תקינים , הם תקינים באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אשמח להבהרה.
הללויה12/08/2009שלום, ראשית תודה על תשובתך.
אשמח אם תוכל להבהיר לי את כוונתך בנוגע ל:
"הימים הראשונים" של המחזור אינם מובנים לי. אני מקבלת מידי 26-27 יום. המחזור שלי סדיר. האם
לזה התכוונת?
שנית, הצעת לי ללכת על "מחזור הכנה", תוכל להסביר לי מה זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי/ ד"ר קול
הללויה12/08/2009מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפשרה
פרופ' שחר קול12/08/20091. אם המחזור סדיר, סביר שהביוץ סדיר.
2. גם אם הכל נראה מצוין, עדיין רוב מחזורי ה - IVF אינם מניבים הריון. לכן, אין ברירה, ולהמשיך קדימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)