לפני טיפול הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני טיפול הזרעה
    הילה
    12/08/2009

אני ביום השני של המחזור ואמורה להתחיל טיפול לשהבחה והזרעה אך זה אמור ליפול בתאריך שהרופא שלי בחופש והוא אמר לי שכדי לא לדחות זאת כיוון שאחרי המחזור הבא יש את כל החגים וגם יתכן ולא יתאפשר טיפול אז הוא מציע שאקח מהיום גלולות עד ה-22 לחודש וב-27 להגיע אליו ואז אני מניחה למחרת שנתחיל עם הגונל.
    הגלולות מונעות הריון אך מה הם אמורות לעשות במקרה הזה? האם הם יעקבו את הביוץ או ימנעו אותו?
    האם לטיפול כזה סיכוי נמוך יותר להצלחה מטיפול על המועד הטבעי של הביוץ (למרות שלוקחים אוביטרל והביוץ לא טבעי)?
    אני לחוצה ולא יודעת מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני טיפול הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• /

מיואשת
    12/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום הילה

ד''ר דוד ישי
    13/08/2009

זה הליך מקובל. הגלולות מונעות את הביוץ וכשאת מפסיקה אותן את שוב ביום 0 ויכולה להתחיל את הספירה מהתחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

הילה
    13/08/2009

זאת אומרת שאקבל שוב את המחזור למחרת הגלולה האחרונה?
    אני מפסיקה אותן בשבת ובחמישי שאחרי יש לי תור אצל הרופא מאוחר זאת אומרת שרק אחרי שישה ימים אתחיל עם גונל, זה לא מאוחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו