תופעות לוואי נפשיות של גונל F

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי נפשיות של גונל F
    רותם32
    12/08/2009

שלום לכולם

מזה יומיים אני מזריקה גונל F ומאז אני לא מפסיקה לבכות אולי זו תופעת לוואי ??

אני לא יודעת מה קורה לי האם זה נורמלי ???

עיזרו לי בבקשה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי רותם

הילה
    12/08/2009

בהחלט יתכן, ממה שאני יודעת על סמך מה שקראתי ושהרופא אמר לי והכי חשוב מנסיוני :-) יש לגונל השפעה על מצבי הרוח לטובה או לרעה. במקרה שלך יצא ש"לרעה".
    אצלי למזלי היה לטובה כי זה עשה לי מצב רוח טוב (מידי אפילו) ובעלי שאל את הרופא שלי אם אפשר שאמשיך להזריק עוד גם אחרי הטיפול :-) האמת שזה בהחלט היה לטובה כי כל מה שאנחנו עוברות מספיק קשה מבלי התופעות האלו של ההורמונים אבל תתעודדי זה לא להרבה זמן ומה שבטוח ההריון שיגיע שווה הכל.
    מאחלת לך בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רותם

הילה
    12/08/2009

בהחלט יתכן, ממה שאני יודעת על סמך מה שקראתי ושהרופא אמר לי והכי חשוב מנסיוני :-) יש לגונל השפעה על מצבי הרוח לטובה או לרעה. במקרה שלך יצא ש"לרעה".
    אצלי למזלי היה לטובה כי זה עשה לי מצב רוח טוב (מידי אפילו) ובעלי שאל את הרופא שלי אם אפשר שאמשיך להזריק עוד גם אחרי הטיפול :-) האמת שזה בהחלט היה לטובה כי כל מה שאנחנו עוברות מספיק קשה מבלי התופעות האלו של ההורמונים אבל תתעודדי זה לא להרבה זמן ומה שבטוח ההריון שיגיע שווה הכל.
    מאחלת לך בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו