מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה על דימום שבוע לפניסיגל13/08/2009
שלום
אני שבוע אחרי הזרעה בטיפול איקקלומין (סיבוב2) והתחיל לי היום דימום, אני לא אמורה לקבל רק עוד שבוע ובחיים לא קרה לי כזה דבר.מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי הזרעה
הילה13/08/2009גם לי התחיל דימום של ממש פחות מ-14 יום אחרי ההזרעה ונאמר לי שזה המחזור ושלרוב אחרי הזרעה המחזור מקדים.
לפחות לא צריך לחכות את העוד כמה ימים במתח כדי לדעת אם הטיפול הצליח.
אם יש לך רק הפרשות חומות ומעט דם ולא ממש דימום של כמה ימים אז יתכן שזה מהשרשה של העובר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע
סיגל13/08/2009אבל שבוע לפני זה נראה לי ממש מוקדם, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה
הילה13/08/2009לי התחיל 10 ימים אחרי ההזרעה אז אולי גם שבוע זה יתכן, אני ממש לא יודעת. יש לך דימום ממש או רק הפרשות? ממתי יש לך דימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה
הילה13/08/2009לי התחיל 10 ימים אחרי ההזרעה אז אולי גם שבוע זה יתכן, אני ממש לא יודעת. יש לך דימום ממש או רק הפרשות? ממתי יש לך דימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סיגל13/08/2009התחיל לי דימום בבוקר ועכשיו נראה שהוא הסתיים, משהו כמו 4 שעות של דימום, לא כבד ובעיקר בניגוב פחות על הפד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סיגל13/08/2009התחיל לי דימום בבוקר ועכשיו נראה שהוא הסתיים, משהו כמו 4 שעות של דימום, לא כבד ובעיקר בניגוב פחות על הפד.
הילה13/08/2009לי היו הפרשות חומות ומעט דם במשך יומיים שלושה כחמישה ימים אחרי (מחזור טיפול שני שלי) ובכל זאת היה הריון, לצערי עברתי גרידה (זה היה לפני כמה חודשים) כי הפסיק להתפתח והיה שק הריון ללא דופק עוברי אבל זה מאחורי ואני מצפה להקלט שוב (עברתי הזרעה לפני חודש שלא הצליחה ובדרך לעוד אחת).
מחזיקה לך אצבעות שלא ימשיך ושזה אכן מהשתרשות בלבד כמו שהיה לי...
בהצלחה, תעדכני בהמשך בתקווה שאוכל להגיד לך מזל טוב :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
דנה13/08/2009יקירתי, הייתי עכשיו אצל הרופא שאמר שזה שום דבר, הדימום הוא כנראה תוצאה של כדורי האיקקלומין שאני לוקחת, הוא אמר שאו שזה הריון או שזה מחזור שהקדים, בכל אופן אני אחכה ליום בו אני אמורה לקבל ונראה מה יהיה, נקווה שכלום!!!!! בכל אופן נרגעתי כי זה די הלחיץ אותי, אבל עכשיו אני מבינה שזה רק הכדורים הארורים הללו!!! יאללה שזה יהיה החודש שלנו, תודה על התמיכה והמון בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה13/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה
ד''ר דוד ישי13/08/2009זה יכול להיות דימום שקשור להשרשה או דימום שמעיד על כשלון הטיפול. חכי בסבלנות להמשך ותדעי מי משניהם הוא הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה
דנה13/08/2009לגבי כישלון הטיפול האם מדובר בסיבוב הספציפי הזה או שבאופן כללי הטיפול באיקקלומין לא טוב לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה
ד''ר דוד ישי14/08/2009מדובר כמובן רק על המחזור הנוכחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה
דנה13/08/2009לגבי כישלון הטיפול האם מדובר בסיבוב הספציפי הזה או שבאופן כללי הטיפול באיקקלומין לא טוב לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)