מגרד לי נורא...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מגרד לי נורא...
    אחת
    15/08/2009

אני בטיפולי IVF (לא עברתי טיפולים אחרים), מזה כשנה. מאז שהתחלנו את הטיפולים, כל פעם שמגיע מחזור אני מתחילה להתגרד נורא באזור הפות (רק מבחוץ ולא מבפנים). הגרד מופיע גם במחזור שלא לאחר טיפול אבל שוב, רק מאז שהתחלנו טיפולים. הייתה תקופה שבה גרד גם באזור הצוואר והחזה בסיום טיפול. היה רופא אחד שאמר שאולי זה נובע משינויים ב - PH שמתרחשים בזמן מחזור. יכול להיות? ואם כן אז מה הקשר לטיפולים? ואם כן אז מה עושים עם זה??? התמיכה שאני מקבלת בטיפולים היא אוטרוגסטאן ואנדומטרין (במחזור שלאחר שימוש באנדומטרין תופעת הגרד הייתה הרבה יותר חזקה אך מצד שני באותו טיפול היה גם גירוי יתר חזק מאוד (אושפזתי). דבר נוסף, שמתי לב שיש הקלה מעט בגירוד אם אני מורחת טיפה קרם לחות על האזור. מה דעתך? איזה בירורים ניתן לעשות כדי לגלות את הסיבה? האם נשמע כמו תגובה אלרגית או שינויים של יובש\PH בתקופת המחזור?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגרד לי נורא...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגרד

פרופ' שחר קול
    15/08/2009

יש מקום לבדיקה מסודרת.
    פעמים רבות מריחה מקומית של שמן פרפין עשויה לעזור מאוד. כדאי לנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו...

לי
    15/08/2009

למי עלי לפנות בקשר לבדיקה ובירור העניין?
    רופא ה - IVF שלח אותי לרופא עור, רופא עור אמר לבוא אליו כשזה קורה (לא כל כך פשוט מבחינה טכנית) וגם אמר שהוא לא יודע למה זה קורה אבל אולי אפשר לתת משהו להקל על המצב.
    ת'כלס לא התקדמנו לשום מקום.
    לא כל כך רוצה להקל על המצב כמו שרוצה לדעת מה הגורם. מי אחראי לעניין? הרופא עור או הגניקולוג? מישהו אחר? איך שמן פרפין עוזר? האם זה בגלל יובש?
    האם יכול להיות שהגרד הזה מצביע על משהו לא תקין בטיפולים שאולי מפריע להצלחת טיפול?

תודה וסליחה על כל השאלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    16/08/2009

מציע לפנות לרופא נשים המומחה במחלות העריה והנרתיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו