מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מגרד לי נורא...אחת15/08/2009
אני בטיפולי IVF (לא עברתי טיפולים אחרים), מזה כשנה. מאז שהתחלנו את הטיפולים, כל פעם שמגיע מחזור אני מתחילה להתגרד נורא באזור הפות (רק מבחוץ ולא מבפנים). הגרד מופיע גם במחזור שלא לאחר טיפול אבל שוב, רק מאז שהתחלנו טיפולים. הייתה תקופה שבה גרד גם באזור הצוואר והחזה בסיום טיפול. היה רופא אחד שאמר שאולי זה נובע משינויים ב - PH שמתרחשים בזמן מחזור. יכול להיות? ואם כן אז מה הקשר לטיפולים? ואם כן אז מה עושים עם זה??? התמיכה שאני מקבלת בטיפולים היא אוטרוגסטאן ואנדומטרין (במחזור שלאחר שימוש באנדומטרין תופעת הגרד הייתה הרבה יותר חזקה אך מצד שני באותו טיפול היה גם גירוי יתר חזק מאוד (אושפזתי). דבר נוסף, שמתי לב שיש הקלה מעט בגירוד אם אני מורחת טיפה קרם לחות על האזור. מה דעתך? איזה בירורים ניתן לעשות כדי לגלות את הסיבה? האם נשמע כמו תגובה אלרגית או שינויים של יובש\PH בתקופת המחזור?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגרד
פרופ' שחר קול15/08/2009יש מקום לבדיקה מסודרת.
פעמים רבות מריחה מקומית של שמן פרפין עשויה לעזור מאוד. כדאי לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו...
לי15/08/2009למי עלי לפנות בקשר לבדיקה ובירור העניין?
רופא ה - IVF שלח אותי לרופא עור, רופא עור אמר לבוא אליו כשזה קורה (לא כל כך פשוט מבחינה טכנית) וגם אמר שהוא לא יודע למה זה קורה אבל אולי אפשר לתת משהו להקל על המצב.
ת'כלס לא התקדמנו לשום מקום.
לא כל כך רוצה להקל על המצב כמו שרוצה לדעת מה הגורם. מי אחראי לעניין? הרופא עור או הגניקולוג? מישהו אחר? איך שמן פרפין עוזר? האם זה בגלל יובש?
האם יכול להיות שהגרד הזה מצביע על משהו לא תקין בטיפולים שאולי מפריע להצלחת טיפול?
תודה וסליחה על כל השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול16/08/2009מציע לפנות לרופא נשים המומחה במחלות העריה והנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)