קצת חרדה לקראת טיפול באיקקלומין.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קצת חרדה לקראת טיפול באיקקלומין.
    שני
    15/08/2009

שלום רב,
    הנני בת 27 מחודש מרץ אנו מנסים להיכנס להריון. לפני כחודשיים פניתי לרופא הנשים שלי.
    הוא הפנה אותי לבדיקות דם אשר יצאו תקינות.
    לאחר שהבדיקות יצאו תקינות הוא המליץ על אוביטרול שכן יכול לסייע בחיזוק הביוץ. לפי הצעתו
    הזרקתי 2 זריקות אך הטיפול לא הצליח וקיבלתי מחזור.
    יום חמישי האחרון כאשר פניתי לרופא הנשים שלי והסברתי לו כי הטיפול לא הצליח הוא המליץ לי להתחיל באיקקלומין. לפי המלצתו התחלתי כבר ביום חמישי (13.08) את הטיפול שכן כדור ליום במשך חמישה ימים. אם כך שאלותי הנן:
    1. האם לא התחלתי מוקדם מדי את הטיפול באיקקלומין שכן לפי המידע שאני קוראת הוא בדר"כ מתחיל לאחר נסיונות רבים וכושלים. (ולא לאחר חצי שנה).
    2. הרוקח הסביר לי בעת רכישת התרופה כי עלי להתחיל את הטיפול ביום החמישי של המחזור שכן הרופא נשים שלי ידע כי אני נמצאת כעשרה ימים לאחר המחזור אך בכל זאת אמר לי להתחיל את הטיפול ביום העשירי של המחזור (שכן לפי מעקב בחודש הקודם הביוץ חל אצלי ביום ה - 18). אם כך האם הטיפול יהיה אפקטיבי?
    לעצתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שיר

ד''ר דוד ישי
    15/08/2009

אם המחזור שלך סדיר , כדאי שתמשיכי לנסות להרות באופן טבעי לחלוטין ( ללא בדיקות וללא תרופות ) עוד מס' חודשים. אם לא תהרי , פני למרפאת פוריות או לרופא מומחה לפוריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! ושאלה נוספת:)

שני
    16/08/2009

קודם כל תודה רבה על תגובתך.
    יש לציין כי אכן יש לי בעיה של מחזור לא סדיר ואף לפי בירור בחודש קודם
    הביוץ חל ביום ה - 18. כך ששאלתי כעת האם תחילת טיפול באיקקלומין ב י ו ם ה - 10
    למחזור הנו תקין? האם הטיפול בכלל אפקטיבי? כי כפי שטען הרוקח היה עלי להתחיל
    את הטיפול ביום החמישי למחזור ולא ביום העשירי. (אורך הטיפול כחמישה ימים כדור ביום).
    יש לציין שאני במעקב אצל רופא פוריות בכיר.
    שוב אלפי תודות.
    שיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שיר

ד''ר דוד ישי
    16/08/2009

אם הביוץ מופיע כל חודש סביב היום ה 18 , מבחינתי זה מחזור סדיר.
    איקקלומין מתחילים בד"כ ביום 5 למחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו