שאלה לגבי המשך טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי המשך טיפול
    דנה
    16/08/2009

מנסים להרות כ10 חודשים, נעשו בדיקות הורמונליות שיצאו בסדר, אני מקבלת מחזור כל חודש, מבנה שחלות פוליציסטי אבל הרופא אמר שאם המחזור מגיע אז אין סיבה לדאגה, בבדיקת זרע של בעלי יצאה מורפולוגיה של 6% וכמות של 360 וניעות של 45%, אמרו לנו שזה בינוני.
    לפני כחודשיים פניתי לרופא ואמרתי לו שאנו מנסים שנה והוא הפנה אותי לטיפול של איקקלומין בשילוב הזרעות, כרגע אני בסוף הטיפול השני (צריכה לקבל מחזור עוד יום יומיים).
    העניין הוא שהטיפול הזה עושה לי ממש רע, כאבי ראש, לחצים בחזה, גלי חום, כאבי בטן, לא משהו בלתי נסבל אבל זה מאוד מעיק, וגם היה לי דימום ויש לי ציסטה אבל הבנתי שככה זה עם האיקקלומין. בנוסף להכל אני מאוד לחוצה להיכנס כבר להריון וחושבת על זה כל הזמן, ומקננת בי המחשבה שאני מביאה על עצמי את המצב הזה כאשר בעצם הכל בסדר וזו רק אני שלחוצה ובגלל הלחץ אני לא נכנסת להריון. הרופא אמר שנמשיך עם האיקקלומין עוד פעמיים, אני רוצה להפסיק כי זה באמת עושה לי רע, ואשמח לעצה של רופא נוסף, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי המשך טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    16/08/2009

עם תופעות לואי כאלה , אני לא ממליץ להמשיך עם איקקלומין.
    אני מניח שללחץ יש אולי חלק. אבל לקחת את האחריות כולה על עצמך זה ממש מוגזם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דנה
    17/08/2009

אז על איזה טיפול אתה כן ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    17/08/2009

זריקות של גונדוטרופינים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו