אלרגיה לפרוגסטרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לפרוגסטרון
    לילי
    17/08/2009

שלום רב,
    אני בשבוע 5+3 ופיתחתי אלרגיה חזקה לפרוגסטרון המתבטאת בפריחה ובגירודים בכל הגוף שלי , בעיקר ברגליים ובזרועות.
    עד יום שבת לקחתי לתמיכה אנדומטרין ומיום ראשון החלפתי לאורטוגסטן בהוראת הרופא.
    הגירודים ממשכים ונעשים בלתי נסבלים אבל הסבירו לי שעד שלא אעשה א.ס. ראשון בעוד 10 ימים אני חייבת לקחת את הפרוגסטרון .
    ביחידה המליצו לי לגשת לרופא משפחה אשר רשם לי את התרופה לורטדין - כדור אחד בערב ומשחה טיודנטול על מנת למנוע דלקת בפצעים .
    אשמח לדעת מה דעתכם . האם בטוח לקחת תרופות אלו בהריון ? ברצוני לציין שאני סובלת גם מאסטמה , כרגע אני מרגישה טוב אבל מפחדת שאם המצב יחמיר גם ישפיע בנשימה.
    תודה רבה על התייחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לפרוגסטרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לילי

ד''ר דוד ישי
    17/08/2009

צריך להזהר עם האלרגיה. היא יכולה להתפתח למצב מסוכן.
    את התמיכה ניתן להפסיק בשבוע 7

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לפרוגסטרון

לילי
    17/08/2009

תודה על תשובתך.
    מה אתה מתכוון להיזהר ? הלכתי לרופא ונתן לי תרופות , מה עוד אני יכולה לעשות ? באיזו מובן מסוכן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לפרוגסטרון

קמילה
    24/08/2009

שלום רב,
    לאחר שהגרד לא עבר גם אחרי שהחלפתי תכשיר פרוגסטרון , ואף החמיר , בהמלצת הרופא הפסקתי לקחת פרוגסטרון . אני לאחר 4 ימים של הפסקת פרוגסטרון והגרד ממשיך ואף הפנים שלי נפוחות. רופא המשפחה אמר שצריך לתת לזה עוד קצת זמן ונתן לי לקחת כדור זילרגי .
    כמה זמן לאחר הפסקת לקחת פרוגסטרון אני אמורה להרגיש שיפור מתוך הנחה שאכן הפרוגסטרון הוא הגורם לאלרגיה ? חוץ הגרד והנפיחות אני מרגישה בסדר, אין קוצר נשימה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו