סינרל-פרוטוקול ארוך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סינרל-פרוטוקול ארוך
    לני
    20/08/2009

שלום רב,

הייתי אמורה להתחיל היום תהליך של IVF בפעם הראשונה. ביעוץ לפני שבועיים הוחלט על פרוטוקול קצר והומלץ לי להתחיל בגלולות עד שאקבל את האישורים ואז יהיה ניתן להתחיל יש בטיפול ולא לחכות עד המחזור הבא. בפרוטוקול הקצר הייתי אמורה לקחת סינרל ביום השני למחזור למשך שלושה ימים ואז לעבור לפיוריגון.היום כאשר הגעתי לביה"ח הכל השתנה לפרוטוקול ארוך במקום קצר כיוון שעדיין לא המצאתי אישור של בעלי ל-HIV.עכשיו עליי לקחת סינרל למשך 10-14 יום עד שיתקבלו תוצאות הבדיקה מה שמטריד אותי הוא שהפסקתי עם הגלולות אתמול והיום התחלתי עם סינרל, האם הדבר תקין? אני לא במחזור והבנתי שצריך להתחיל ביום השני או השלישי למחזור.( זה מה שנאמר בפעם הקודמת) יכול להיות שישנה טעות ולא הבנתי נכון?בוודאות אמרו לי להתחיל עם סינרל היום, חשוב לי לדעת האם זה בסדר למרות שאני לא במחזור.

תודה רבה ,

לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינרל-פרוטוקול ארוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינרל

פרופ' שחר קול
    21/08/2009

זה בסדר. סיכוי טוב שהכל יהיה תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו