בבקשה דחוף ביותר אני ממש מפחדת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה דחוף ביותר אני ממש מפחדת
    א
    21/08/2009

טיפול ivf ראשון ולכן כל דבר ממש מלחיץ. אני אחרי 3 ימים שבהם הזרקתי גונל והיום הורו לי להתחיל להזריק את הלובריס, היום היו לי תחושות מוזרות למטה של כאילו כאבים ולחצים לפני מחזור - אני ביום השמיני למחזור ועוד יומיים טובלת והנה עכשיו אני מגלה שאני מדממת אמנם לא דימום מסיבי אבל עדיין דם. בבקשה אנא אמרו לי מה קורה לי אני מתה מפחד!!!
    האם להמשיך להזריק גם תוך כדי השבת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש מפחדת בבקשה תענו לי

א
    22/08/2009

לתקן כי הטבילה ביום שני בכל אופן הדימום קצת פחת אבל עדיין יש שרידים של דם
    אנא מכם אני לא מסוגלת לעשות כלום חוץ מלפחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

פרופ' שחר קול
    22/08/2009

מציע להמשיך בתכנית הטיפול כפי שניתנה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפחדת

א
    22/08/2009

ראשית תודה לך רופא יקר, אבל האם התופעה בשלב זה נורמלית או שיש לי בעיה? סליחה אבל לא ממש נרגעתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    23/08/2009

קשה לקבוע את אופי הבעיה בלי בדיקה מסודרת, אך בכל מקרה לא מדובר על משהו שאמור להפחיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו