מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם אפשר בכל זאת להרוויח חודש זה?שני22/08/2009
רופאים שלום,
בגלל שלא היה ברור אצלי אם הבטא התאפסה (לאחר שביום ג' ירדה ל-32 ובבדיקות דם שעשיתי ביום ו', נעשתה פשלה ולא ידעו לומר לי אם הבטא התאפסה) החלטתי ביעוץ עם הרופא לא להתחיל טיפול כרגע ולהמתין למחר (יום א') כדי לראות שהבטא אכן אפס.
קיבלתי מחזור (הפלה ספונטנית כתוצאה מבטא שלא התפתחה כאמור) ב- 18.8, כאשר הדמם של ממש (דמם חזק) התחיל ב- 19.8 (שזה נחשב ליום הראשון למחזור).
אני מאוד רוצה להתחיל החודש טיפול IVF ראשון וסוכם כי אדבר עם הרופא מחר ונראה לפי הבטא אם אפשר להתחיל בטיפול.
מחר, יום א' 23.8, זה יהיה היום החמישי למחזור.
האם אפשר להתחיל טיפול IVF מהיום החמישי למחזור? (ניתן לי מרשם לצטרוטייד ולגונלF לקראת IVF שהייתי אמורה להתחיל אילו הייתי בטוחה שהבטא התאפסה).
אני פשוט פוחדת לאבד את החודש הזה ככה סתם ואני כבר כל כך רוצה להתחיל IVF שיהיה כמו שצריך כדי לא להתאכזב שוב, ולכן אני שואלת אם יש טעם להתחיל להזריק ביום החמישי למחזור לקראת IVF או שזה מאוחר מידי (כי אני יודעת שבדר"כ נהוג להתחיל להזריק ביום השלישי למחזור).
לא רוצה סתם להתחיל להזריק מחר שזה היום החמישי למחזור ולהיות בספק שהזריקות יכולות לרדת לטמיון כי הטיפול ממילא התחיל ביום הלא נכון, ולכן יש ספק שלא יצליח. אני מותשת מכשלונות ולפחות אם אני מתחילה IVF ראשון אני רוצה לדעת שאני עושה הכל נכון וכמו שצריך, ככה שאם לא יצליח אדע שעשיתי לפחות הכל כמו שצריך ולא בגלל שההזרקות התחילו מאוחר מידי.
מה דעתכם? האם ניתן להציל את החודש???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול22/08/2009עדיף להתחיל טיפול ברגל ימין, בזמן המדויק, לאחר ביצוע כל הבדיקות הנדרשות.
קיצורי דרך עלולים לגרום לשיבושים ואכזבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)