גלולות לדחיית טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גלולות לדחיית טיפול
    נטע
    24/08/2009

הייתי אמורה להתחיל טיפול בגונל לשם השבחה והזרעה בגלל בעיית זרע אך אמור היה ליפול בדיוק כשהרופא שלי בחול אז הוא אמר לי לקחת גלולות 10 ימים כדי שיתאפשר לדחות את הטיפול את הגלולות התחלתי לקחת ביום השני של המחזור.
    1. בשבת לקחתי את הגלולה האחרונה, האם היום אני אמורה לקבל שוב את המחזור?
    2. מה אם לא אקבל? בחמישי אמורה להגיע אליו לבדיקה והתחלת טיפול.
    3. האם חייב שיגיע מחזור על מנת להתחיל טיפול על אף שזה לא מחזור אמיתי כי הייתי במחזור לפני 12 יום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות לדחיית טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות

פרופ' שחר קול
    24/08/2009

1. לא בהכרח
    2. אפשר להתחיל טיפול אם בדיקות דם וא.ס. יהיו תקינות ביום חמישי.
    3. לא, ראי 2

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא לא נתן לי בדיקות דם רק עושה לי

שני
    24/08/2009

א.ס. כשאני מגיעה כמו תמיד ומתחילה את הגונל לפי ההנחיה שלו ורק אחרי כשבוע עושה בדיקות דם ומגיעה אליו שוב למעקב זקיקים ולפי תוצאות בדיקת הדם וגודל הזקיקים הוא קובע את המשך הטיפול או כבר את מועד האוביטרל וההזרעה, האם תקין להתחיל את הגונל מבלי לעשות בדיקת דם, אלא רק א.ס.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוב כן

פרופ' שחר קול
    24/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו