הרגשת מלאות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הרגשת מלאות
    שני
    24/08/2009

הזרקתי אתמול גונל בכמות 150 יחידות וכבר היום אני מרגישה תחושת מלאות, ובעיות העיכול כבר החלו (עצירויות ונפיחות). אציין כי זה היום הראשון מתוך שלשה ימים בהם אני אמורה להזריק 150 יחידות ורק אח"כ לעשות US ובהתאם לתוצאות להמשיך.
    אני לקראת IVF.
    אני חוששת מגירוי יתר שחלתי שיביא להפסקת הטיפול, כי עד כה בהזרעות שעשיתי עם גונל הייתי מזריקה 75 יחידות כל יום עד האוביטרל והגבתי יפה בכל פעם (6-8 זקיקים) וגם רירית יפה הייתה.
    לא ברור לי מדוע לקראת IVF הרופא הגדיל לי ל- 150 יחידות לשלשה ימים, הרי הגבתי יפה ל- 75 יחידות, אז למה להגדיל ל-150?. אני לא רוצה להגיע למצב של הפסקת טיפול וסבל בגלל גירוי יתר.
    האם יש צדק בדבריי? ולמה אי אפשר לעשות IVF במצבי עם 75 יחידות בלבד כל יום עד האוביטרל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשת מלאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שני

ד''ר דוד ישי
    24/08/2009

לא סביר שתחושת הנפיחות קשורה ליום אחד של גונדוטרופינים , ללא קשר למינון. בודאי שלא יכול להיות גירוי יתר בשלב כ"כ מוקדם. אפשר לעשות IVF עם מינון של 75 . אני מניח שהרופא רצה להשיג קצת יותר ביציות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני זאות דנה

דנה
    25/08/2009

שני , כתבתי לך בהודעה לפני , את חייבת לקחת את זה בקלות ,
    זה לא הגיוני שאחרי פעת את של גונאל 150 את כבר מתנפחת , אמרתי לך אצלינו הכל פסיכולגי ,
    קחי הכל בקלות אל תחשבי על , תמשיכי בחיים שלך כרגיל , ואת אפילו לא תרגישי בהבדל .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו