אסטרופם - דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרופם - דחוף
    ענת
    25/08/2009

שלום, נטלתי 4 כדורים ביום (2 דרך הנרתיק ו- 2 דרך הפה) במשך 3 שבועות לצורך עיבוי הרירית אבל הריבית לא התעבתה ולכן הרופא אמר לי להפסיק היום את הטיפול. לטענתו אקבל מחזור בעוד כמה ימים. הבנתי מחברה שלי שגם נטלה את האסטרופם, שהאסטרופם מונע ביוץ ולכן נתנו לה לקחת 5 ימים כדורים שגורמים למחזור ובמקביל אמרו לה להמשיך את האסטרופם עד ליום החמישי של הכדורים ואכן היא קיבלה מחזור שבוע מסיום הכדורים. רציתי לדעת מה הנכון - אם אני אפסיק היום את האסטרופם מתי אני אמורה לקבל מחזור והאם אני צריכה לקחת כדורים שיגרמו למחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרופם - דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם לי זה קרה

תותית
    25/08/2009

היי
    גם אני נטלתי 3 פעמים ביום (לא דרך הנרתיק) רק שאצלי הרירית לא התעבתה ודיממתי לאחר שבוע ונכון גם לי אמרו ליטול עוד 5 ימים הפסקתי את האחרונה ביום שישי והיום בבוקר הופיע דימום
    קחי את הזמן הוסת באמת מגיעה לאחר כמה ימים

ב-ה-צ-ל-ח-ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה של תותית

ענת
    25/08/2009

הי,

1. האם את לקחת כדורים שיגרמו לך למחזור או שהמחזור הגיע לבד?
    2. האם הצליחו לעבות לך את הרירית? ואם כן באמצעות איזה טיפול? הרופא שלי טוען שאין הרבה מה לעשות ושאני צריכה ניתוח ברחם.

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרופם - דחוף

פרופ' שחר קול
    25/08/2009

רצוי לחשוף הרירית ךפרוגסטרון (כגוןפרוברה) כדי לוודא קילוף מלא בעת הווסת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו