מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צד הביוץמיואשת26/08/2009
בעבר קראתי לא זוכרת איפה שחודש אחד הביוץ מתרחש בשחלה שמאל וחודש בימין לסירוגין, אני מרגישה את כאבי הביוץ שלי שהם מאוד חזקים אך תמיד בצד שמאל.
1. האם יתכן שמתרחש אצלי ביוץ רק בשחלה שמאל?
2. עברתי צילום רחם לפני 3 חודשים בגלל חשד למחיצה במהלך ביצוע גרידה של הפלה נדחיץ ויצא כי מבנה הרחם תקין והפיזור של היוד היה הומוגני כשבחצוצרה ימין היה קושי בהתחלה של היוד לעבור שנעלם (ממה שהבנתי אחרי שכמעט התעלפתי מכאב :-) שהיתה חסימה שנפתחה במהלך הצילום). האם יתכן שחסימה בחצוצרה ימין זו הסיבה שאני לא מרגישה ביוץ בצד ימין אף פעם או שאין קשר?
3. אם חצוצרה ימין חסומה שוב אי אפשר להרות מהזרעה אם הביוץ באותו חודש בימין? לפני חודש עברתי הזרעה שלא הצליחה ואז הגיע מחזור וביוץ שבו הרגשתי בוודאות שהכאב בשמאל אבל לא עשינו טיפול באותו חודש והחודש שוב עושה טיפול כך ששוב כנראה יהיה ביוץ בימין אם אמור להיות כל חודש בצד אחר אז האם יש בכלל טעם לעשות את הטיפול?
אני מאוד לחוצה כי אז חגים ושוב לא אעשה טיפול ואז כששוב אעשה שוב יצא ביוץ בימין...
4. האם כדאי לעשות שוב צילום לבדוק אם החצוצרה שוב סתומה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפית
ד''ר דוד ישי27/08/2009אם יש שתי שחלות ושתיהן מתפקדות , הביוץ יהיה משתיהן . הביוץ מופיע באופן אקראי ולא חודש מימין וחודש משמאל.
אין קשר בין התפקוד של החצוצרה לבין הביוץ שמתרחש בכלל בשחלה
אפשר להרות גם אם הביוץ הוא בצד של החצוצרה החסומה
אין טעם לחזור על הצילום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)