ציסטה ואי התחלת טיפול IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ציסטה ואי התחלת טיפול IVF
    שלומית
    27/08/2009

אני לאחר טיפול IVF ראשון שנכשל. ב- 12.8.09 קיבלתי מחזור ונבדקתי על מנת להתחיל טיפול נוסף. בבדיקה התגלתה ציסטה, ולכן קיבלתי גלולות כדי שיקטינו את הציסטה ואוכל להתחיל בטיפול. לקחתי גלולות כ- 12 יום עד ל- 24.8.09 ונראה שהציסטה לא קטנה מספיק. החלטנו לוותר על החודש ולהפסיק את לקיחת הגלולות. יש לי שתי שאלות: 1. האם הדימום שיופיע עם הפסקת הגלולות יחליף את דימום המחזור החודשי ואז יעבור עוד חודש עד הדימום הווסתי הבא או שיהיה לי דימום מהפסקת הגלולת ולאחריו דימום ווסתי בתאריך הרגיל (כ- 30 יום מה- 12.8.09)?
    2. האם יתכן מצב שלאחר הדימום שיווצר כתוצאה מהפסקת הגלולות הגוף יכנס למחזור של חודש נוסף כולל ביוץ או שמא רק לאחר קבלת המחזור ממש זה יקרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה ואי התחלת טיפול IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה

פרופ' שחר קול
    27/08/2009

1. הדימום שיופיע עם הפסקת הגלולות יחליף את דימום המחזור החודשי ואז יעבור עוד חודש עד הדימום הווסתי הבא.
    2. יתכן מצב שלאחר הדימום שיווצר כתוצאה מהפסקת הגלולות הגוף יכנס למחזור של חודש נוסף כולל ביוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו