לד"ר ישי - התייעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי - התייעצות
    לימונית
    28/08/2009

ד"ר ישי שלום,

כזכור לך, התייעצתי איתך לגבי פיפל חדש.
    לאחר השיחה איתך, דיברתי עם רוני, וסיכמנו שאצור קשר לאחר הייעוץ שהיה לפניי ביום ה' בעניין הבירור הרפואי שאני נמצאת בו..
    הרופאה איתה נפגשתי (במקום המומחֶה שהייתי אמורה לפגוש) ביקשה שליתר ביטחון, רק מפני שאת בדיקות המעבדה שעשיתי לא הצלחתי לבצע כראוי, שאבצע סי-טי בטן ואדרנדלים, למרות שבדיקות המעבדה בכל מקרה רחוקות מאוד מלהיות גבוליות.

יש לי תור לסי טי ב-3/8/09. הסי טי כולל יוד (לא יודעת אם רדיואקטיבי).
    וסת אחרונה ב-9/8.

האם כדאי בכל זאת לבצע פיפל, גם לפני הסי טי? האם לא מאוחר מדיי?

האם, במידה והסי טי יהיה תקין, אוכל להמשיך ישר בטיפול, או שאצטרך לחכות לחודש הבא, בגלל הקרינה (שכן הסי טי גם בבטן)? כלומר, כמה זמן לוקח ליוד להתנקות מהגוף? והאם הקרינה יכולה להשפיע גם על הרחם עצמו ועל רירית הרחם? - אם כן, לכמה זמן?

זקוקה לתשובותיך,
    שבת שלום,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי - התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ...

לימונית
    28/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    28/08/2009

בעקרון , אני בעד לסיים את הבירור ורק לאחר קבלת אישור , שהבדיקות תקינות , להמשיך את הטיפול.
    לגבי המשמעות של הבדיקות , אני לא הכתובת. צריך לבר בדיוק באיזה בדיקות מדובר ובאיזה חומרים משתמשים , ולהפנות את השאלה ליחדה האמבריולוגית של פרופ' אונוי בהדסה עין כרם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ישי

לימונית
    28/08/2009

ד"ר ישי שבת שלום,

תודה על תשובתך, ותודה על ההפניה למקום בו אוכל לברר את משמעות הבדיקה.

בהערכה
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו