מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תופעות לוואיחסויה28/08/2009
שלום עברתי שאיבה יום ראשון והחזרה ביום רביעי עד היום הבטן שלי עדיין קצת נפוחה זה נורמלי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול29/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב לחסויה
דנה29/08/2009דיברתי איתך לפני כמה ימים , על השאיבהוההחזרה ,
גם אני יום רביעי עברתי שאיבה ואחרי זה החזרה יום שישי ( אתמול )
כן גם אני מרגישה קצת נפוחה ( כמו בחודש רביעי ), הנפיחות לא יורדת , בל אמרו לי שזה טוב כי החצוצרות מתפקדות ואולי אם יש גירוי יתר שחלות זה אומר שזה נתפס רוב הסיכויים .
אפ תרגישי כאבים והבטן תתנפח עוד תלכי למוקד ( יתר גירוי שלחלות זה הצטבאות נוזלים וצריך לרוקן את זה , את גם תרגישי כאבים ) .שיהיה לנו המון בהצלחה כשיהיה לך תשובה עם בהריון תכתבי לי ,
בהצלחה בהצלחה בהצלחה
והכי חשוב תהיה חזקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנל'ההההה
חסויה29/08/2009מה שלומך מתוקה? איך את מרגישה? איך היה ספרי קראתי שהחזירו לך כבר אחרי יומיים 2 עוברים יופי שעברת את זה כבר ספרי לי מה איתך אני מחכה ושיהיה המון בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מתרגשת
דנה29/08/2009אני מאוד מתרגשת אבל לא לחוצה ,
הייתי כבר רוצה לדעת את התשובה !!!
את בטוח יודעת איך זה ,
מתי את עושה בדיקת דם להיריון ?
ומהון המון המון בהצלחה , בעזרת השם יהיה לך תאומים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנדו'ש
חסויה29/08/2009אני צריכה לעשות בדיקת דם ביום שני לא הזה שיבוא אלא הבא עוד 9 ימים גם אני בלחץ עם התשובה חבל שאי אפשר לעשות כבר עכשיו אולטרסאונד או משהו כדי לבדוק חחחח אבל שטויות מנסה לא לחשוב על זה מה שיהיה יהיה. מעניין מה עם שני אה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב
דנה29/08/2009יהיה בסדר , אמרו לזה טוב להיתרגש , אל תהיה לחוצה , תחשבי חיובי........
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה וחסויה היי בנות זו שני!
שני29/08/2009מה שלומכן? כיף לכן שאתן אחרי. אני רק בשלב הצטרוטייד.
תספרו לי מתי הנפיחות של הבטן אחרי השאיבה ירדה למצב סביר והכי אני מחכה לקרוא על בטא ענקית!
תעדכנו ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שני
חסויה29/08/2009אני האמתי הנפיחות קצת ירדה אצלי אחרי 7 ימים כל אחת זה כנרא אינדיודואלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)