טיפול IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול IVF
    חן
    28/08/2009

שלום רב,

אני בת 29, ניסיון להרות כשנה ושלושה חודשים.
    לאחר 4 הזרעות שלא צלחו (כנראה בעקבות בעיית וריקוצלה קלה אצל בעלי), בשבוע הבא נבצע שאיבה. מקבלת זריקות גונאל במינונים שונים (כרגע 225, לאחר זקיקים בגודל 16,17,11 אתמול).
    אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות:
    1. מתי ניתן לדעת מהו מס' העוברים שנקלטו (כמה זמן אחרי ההחזרה)?
    2. במידה ויש החלטה לדלל עוברים, מתי הדילול מתבצע והאם אנו הזוג מחליטים על מס' העוברים שישארו?
    3. אני בחורה רזה ולכן רופאת המשפחה שלי המליצה לי לקחת את זריקות הגונאל בירך ולא בבטן(כדי שתהיה כמות שומן גדולה יותר), האם הדבר משפיע על איכות/כמות ההורמונים? האם כדאי זה בסדר להמשיך כך?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IVF

פרופ' שחר קול
    29/08/2009

1. 4 שבועות.
    2. שב' 12 -13 . אם אינכם מעוניינים בהריון של תאומים יש לבקש החזרת עובר אחד בלבד. "דילול" דורש אישור של וועדה "להפסקות הריון" , כך שזו לא החלטה שלכם בלבד.
    3. עדיף בבטן, כי פחות כואב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

חן
    29/08/2009

שלום ד"ר קול,

תודה רבה על תשובתך המהירה.
    לגבי תשובתך לשאלתי האחרונה בנושא זריקה בבטן/בירך, מבחינת הכאב דווקא הייתי מעדיפה בירך אך האם אין זה משנה את האיכות? כנ"ל לגבי זריקת אורביטרל?

המון תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא משנה

פרופ' שחר קול
    29/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו