מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זה ייתכן רופאים?שני29/08/2009
כאמור מה-23.8 מזריקה גונל.
ב- 28.8 (יום ו') בדיקות דם: E-2: 1544 , פרוגסטרון 2.9. נצפו בשחלה אחת שני זקיקים בגודל: 16 ו- 11.5 ועוד קטנים, ובשחלה שניה: זקיק בגודל 9 ועוד קטנים. רירית: 6.3
החל מה- 28.8 בערב (אותו היום בו בוצעו בדיקות הדם)מזריקה גם צטרוטייד 0.25, וגם היום (מוצ"ש) הזרקתי צטרוטייד.
היום (שבת) בצהריים, שמתי לב להפרשה שקופה מיימית בניגוב, ומאז אני דואגת אולי זה הביוץ והצטרוטייד לא מנע אותו. הייתכן? הרי לפי בדיקות הדם של יום 28.8 בבוקר - לא בייצתי, ובערב של יום 28.8 הזרקתי לראשונה צטרוטייד. הייתכן שההפרשה הזו זה הביוץ והצטרוטייד לא עובד ? (כי מבחינת התזמון הצטרוטייד הוזרק לפי בדיקות הדם בזמן הנכון). מהי דעתכם - האם מתרחש ביוץ- הייתכן?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
דניאלה.י29/08/2009כל סבב הזרקות באיזה שהוא שלב , מתחילות הפרשות שקופות ורבות...
זה מרמות ההורמונים הגדלות, וזה נורמלי, לא מורה על ביוץ
בכלל יש לשכוח את "החוקים" של הטבע כאשר אנו עוברים לשליטה חיצונית ע"י זריקות
מקווה שעזרתי לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי קטן לביוץ מוקדם עם ציטרוטייד
פרופ' שחר קול30/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול- בהמשך לדברייך אלי
שני30/08/2009היום, 30.8, עשיתי בהוראת הרופא US + בדיקת דם. היו זקיקים בגדלים: 20, 16, 11, 10 והיו עוד שאני לא כל כך זוכרת את הגדלים שלהם, אבל אלה לדעתי הבולטים שזכורים לי. הרופא ראה את תוצאות הUS ואת בדיקות הדם ואמר לי להזריק גם היום ומחר גונל וצטרוטייד ולבוא שוב לUS.
1) האם זה אומר אם כך שעדיין לא היה ביוץ ?(אחרת ודאי לא היה אומר לי הרופא להמשיך עם הגונל והצטרוטייד ,וגם אם היה ביוץ ודאי לא היו זקיקים לא כן?) האם יש סיכוי שאבייץ עוד לפני השאיבה, על אף הצטרוטייד (האם הזקיק הגדול היום לא יכול לבייץ ביומיים הבאים בהם אזריק צטרוטייד וגונל? למה הרופא נותן לי עוד יומיים הזרקות אם יש זקיק בגודל 20?????
2) האם במצב כזה של זקיקים יש סיכוי להצלחה בשאיבה ב-IVF?
3) איזה כדורים או תרופות נהוג לתת אחרי ההחזרה? ואילו מביניהן הן הקלות ביותר מבחינת תופעות הלוואי שלהן- איזה הכי עדינות - אם תוכל בבקשה למנות לי כמה שמות (כי הרופא שלי הולך איתי על טיפול הורמונלי עדין).
שמעתי משהו על גסטון... זו זריקת תמיכה? האם קרינון אפשרי במקום גסטון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול31/08/20091. כנראה שלא היה ביוץ, אם כי יש לדעת תשובות בדיקות דם. שיקול הרופא הוא להשיג כמות גדולה ככל האפשר של זקיקים בקוטר סביר לשאיבה, גם במחיר "איבוד" המוביל. הזקיק הגדול עלול לפקוע, גם ללא נחשול LH.
2. כן
3. אם התגובה השחלתית מתונה - עדיף אוביטרל. קרינון עדיף על גסטון מבחינת תופעות הלוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)