שאלה לבנות, הנושא:צילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לבנות, הנושא:צילום רחם
    חסויה
    30/08/2009

שלום!
    צריכה לעבור בימים הקרובים צילום רחם, מתה מפחד, סובלת מקוצר נשימה, האם מישהי עברה ויכולה להסביר לי קצת מה הולך לקרות או אפילו להרגיע אותי מעט.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם

חסויה
    30/08/2009

היי חסויה אני עברתי בערך לפני חצי שנה צילום רחם וגם כמוך מתתי מפחד וחיפשתי באינטרנט מידע על כל התהליך וכל הזמן קראתי שבנות כתבו שזה כאבי תופת ועוד יותר נלחצתי דחיתי את הבדיקה אולי 3 חודשים. שסוף סוף הגעתי לבדיקה בטיפשותי התחלתי לבכות מהפחד בעלי נכנס איתי לבדיקה ואני אומרת לך תוך 3 דקות הרופא סיים לא הרגשתי כלום היה ממש קליל ואז אמרתי לעצמי אני בחיים לא קוראת באינטרנט על בנות שמספרות שעברו טיפולים רק אחרי הצילום טיפה כאבה הבטן כמו כאבי מחזור ועבר ממש שטויות. אחרי זה צחקתי ואמרתי לעצמי איזה טמטום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי לפני שבוע

בתאל
    30/08/2009

זה נמשך דקה בלבד .. לי כאב.. אבל הנחמה שזה קצר קצרצר.. אחר כך הייתה לי הפרשה דמית לאיזה יום יומיים עם הרגשה לגמרי רגילה, לי אגב עשה טוגנרייך שייכת למכבי שידוע במומחיותו בתחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוגנדרייך

חסויה
    30/08/2009

ד"ר טוגנדרייך הוא הרופא שעשה לי גם את הצילום רחם הוא פשוט מדהים כל כך סבלני בעלי היה איתי בחדר הוא צחק איתו באמצע הבדיקה צחק איתי באמת שלא הרגשתי כאבים גם לי היתה הפרשה חומה אחרי שעה זה נגמר תחשבי שאת צריכה לעבור היריון אז מה תעשי הבדיקה הזאתי זה כלום לעומת היריון (ממה שמספרים חחח).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו