אנדומטריוזיס

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנדומטריוזיס
    לי
    30/08/2009

שלום לרופאים היקרים,
    מזה כשנתיים מנסים להיכנס להריון, כל הבדיקות תקינות אצל שנינו, לאחר 3 הזרעות ו- IFV שנכשל. אני סובלת מכאבים איומים לפני ובעת המחזור, עם בחילות והרגשת עילפון, כאבים בבטן התחתונה עד כדי התכווצויות חזקות שלאחר מכן לוקח לי בערך שבוע לחזור למצב נורמלי. האם יתכן שאני סובלת מאדומטריוזיס? האם זו יכולה להיות הבעיה של אי יכולת להיכנס להריון? צינתי בפני הרופא שלי לפני כשנתיים, ממש בתחילת הדרך כי אני סובלת מכאבי גיהנום אך תשובתו היתה שאין מה לעשות או לקחת גלולות... מה שלא רלבנטי לגבי זוג שמנסה להיכנס להריון.
    אנחנו בני 36+38.
    מה ניתן לעשות בשלב זה? איך לשכנע אותו לנסות לבדוק גם את הסיבה הזו לחוסר פריון? ומה לעשות במקרה שאדויל כבר לא עוזר?:(
    תודה רבה,
    לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטריוזיס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לי שלום

פרופ' שחר קול
    30/08/2009

מציע לשקול לפרוסקופיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לי
    01/09/2009

תודה רבה.
    האם צילום רחם שיצא תקין הוא אינדיקציה לכך שלא קיים אנדומטריוזיס או שאין קשר ויכולת לראות ע"י הצילום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    01/09/2009

יתכן צילום תקין בנוכחות אנדומטריוזיס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו