מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלת...יעל31/08/2009
שלום רב!
ברצוני לדעת האם דיקור עשוי לסייע להשגת הריון ללא טיפולי פוריות נוספים?
אילו דברים ניתן לעשות שיסייעו להשגת הריון ללא טיפול קונבנציונלי?
לפני כשנה וחצי התחלנו טיפולי פוריות עם איקקלומין לאחר שהרופא אמר שאני סובלת משחלות פוליציסטיות, בדיקות שבעלי ערך היו תקינות. נטילת איקקלומין (3 סדרות של 5 כדורים בכל פעם) לא צלחו. האם יש צורך בבירור מקיף יותר מלבד אולטרסאונד שבוצע ע"י הרופא ובדיקות דם שבוצעו , יתכן שאולי ישנה בעיה אחרת? אם כן, האם ישנו מקום שמרכז את כל הבדיקות לבירור מקיף יותר?
שאלה נוספת, בדיקת דם לפרולקטין-
בוצעו שתי בדיקות בהפרש של כמה חודשים-
האחת- פרולקטין 350, בשניה- פרולקטין 750. מה השמשעות של זה? עד כמה שידוע לי פרולקטין גבוה עשוי להביא לאי פוריות, מלבד זאת, מה המשמעות של ערכים גבוהים כל כך? והאם הם גבוהים מאוד? עד כמה שידוע לי יש צורך בביצוע בדיקה זו 3 שעות מרגע קימה משינה, הבדיקות שנלקחו בוצעו כשעה שעה וחצי לאחר התעוררות משינה, האם יש לכך משמעות?
תודה רבה, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי31/08/2009למיטב ידיעת אין מידע ברור לגבי טיפול בלבדי עם דיקור סיני. בד"כ מקובל לשלב עם טיפול קונבנציונלי .
יש עוד לעשות צילום רחם . בירור וטיפול בענייני פוריות נעשים כמובן במפאות פוריות.
לפני שעושים דיון על הפרולקטין , רצוי לעשות בדיקה בזמן הנכון - כ 3 שעות מהיקיצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל03/09/2009ד"ר ישי, תודה רבה על התגובה המהירה.
עד כמה שידוע לי, צילום רחם עשוי להביא לדלקת ברחם, מהם הסיכונים הקיימים ומה הסיכוי שהם יקרו? האם הבדיקה בטוחה?
האם ניתן לבצע בדיקת פרולקטין גם אחרי 4.5 שעות מערות?
תודה, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)