פרוטוקול טיפולIVF שני

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול טיפולIVF שני
    גאיה
    05/09/2007

דר' קול שלום רב
    אני נמצאת ביום הרבעי למחזור לאחר החזרת עוברים ראשונה שלא הצליחה להשתרש, כיום אני לפני החזרת עוברים מוקפאים.
    נתנו לי אסטרופם- 3 פעמים ביום ממחר,
    וכן מרשם לגסטון ולקרינון, השאלות שלי הן:
    1. מה תפקיד האסטרופם? ומה תפקיד הגסטון?
    2. נתנו לי בבית המרקחת 15 אמפולות של גסטון ללא זריקה? האם אני אמורה להזריק לעצמי?ואיפה?
    3. כיצד מתנהל המחזור של המוקפאים?כלומר מחכים לביוץ, ולאחריו מחזירים? כי לא נראה לי שהביאו לי משהו לדיכוי הביוץ לפי מרשם זה, תקן אותי אם אני טועה.

תודה מראש על תשובותיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוטוקול טיפולIVF שני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גאיה

ד''ר דוד ישי
    05/09/2007

את העוברים ההמופשרים מחזירים במחזור טבעי ללא טיפול תרופתי כל שהוא ( אפשרי רק לנשים עם מחזור סדיר ) או לאחר הכנה עם תרופות. התרופות מונעות את הביוץ ומורכבות ( כמו המחזור הטבעי ) מאסטרוגן ( אסטרופם ) שמעבה את רירית הרחם ומפרוגסטרון ( קרינון וגסטון ) שתפקידו לעצור את ההתעבות ולשנות את מבנה הרירית לצורה שתוכל לקלוט את ההריון. את הפרוגסטרון מוסיפים לאסטרוגן יומים או שלושה ( בהתאם לגיל העוברים המוקפאים )לפני החזרת העוברים.
    את הגסטון בד"כ מזריקה אחות בד"כ בהזרקה לשריר.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו