לד"ר ישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי
    לימונית
    04/09/2009

ד"ר ישי שלום,

בחודש שעבר קיבלתי מחזור, בגין הפסקת טיפול, ב-9/8.
    אתמול, 3/9 עשיתי, כאמור, את צילומי הסי-טי, וכבר בהמשך היום התחילו סימנים של מחזור.
    היום, 4/9, יש כבר מחזור.
    עדיין אין בידיי תוצאות, וביקשתי שישתדלו לשלוח לי אותן דחוף, אבל אני כבר מבינה שגם המחזור הזה גם כבר הולך להיות אבוד (תוצאות בעוד כשבוע).

מכיוון שיש לי מעט עוברים, ומכיוון שלא אוכל להתחיל טיפול ביום ה-3 להחזרת המוקפאים, רציתי לדעת האם יש אפשרות לנסות להשיג לי אישור לשאיבה נוספת (דיברתי על זה בעבר גם עם ד"ר וינר), וזאת בגין גילי המתקדם והסיכויים ההולכים ופוחתים?
    לפחות להבטיח לעצמי שלא אפסיד את כל הסיכויים, בכך שיהיו לי יותר עוברים.

ובכלל, ד"ר ישי, אני מנסה להבין, באם יתגלה שיש לי חלילה את מה שחושדים, אז מה זה אומר - שאסור לי להיכנס להיריון? או שפשוט זה אומר שצריך להיות במעקב צמוד יותר? עד עכשיו זה לא ברור לי.

מחכה לתשובתך,
    שבת שלום,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת

לימונית
    04/09/2009

ד"ר ישי,

שכחתי שאלה נוספת.

בזמנו, שאלתי אותך אם להתייחס לדימום שהיה כאל מחזור, ואמרת לי שכן, למרות שזה ללא ביוץ.
    כלומר אמרת לי להתחיל לספור ימים לפי תחילת ה'כאילו מחזור' שהיה.
    אם כך, לא מובן לי בכלל התזמון הזה של מחזור שמקדים ב-6 ימים. האם יכול להיות שזה סתם דימום ולא מחזור?

בתודה מראש,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

לימונית
    05/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

לימונית
    05/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    05/09/2009

אפשר לנסות להגיש בקשה , אבל אני בספק אם יאשרו לך טיפול לפני שהחזירו את העוברים המוקפאים.
    אני לא יודע במה חושדים ובודאי לא מה ימצאו. כל האפשרויות פתוחות , לכן אני מציע שנדבר כאשר יהיו נתונים ברורים יותר.
    לגבי השאלה של הוסת. לא בדיוק הבנתי למה את מתכוונת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך

לימונית
    05/09/2009

ד"ר ישי שלום,

אם אפשר, אז אשמח שתגיש עבורי בקשה למחזור שאיבה נוסף, כך שאוכל עוד לנצל את המחזור הזה, שהיום, 5/9, זה היום השני שלו.

האם זה בסדר שאתקשר ביום ג' ליחידה לדבר איתך על הנושא?

בתודה,
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך

לימונית
    05/09/2009

ד"ר ישי שלום,

אם אפשר, אז אשמח שתגיש עבורי בקשה למחזור שאיבה נוסף, כך שאוכל עוד לנצל את המחזור הזה, שהיום, 5/9, זה היום השני שלו.

האם זה בסדר שאתקשר ביום ג' ליחידה לדבר איתך על הנושא?

בתודה,
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו