גירוי יתר והחזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גירוי יתר והחזרת עוברים
    שירי
    05/09/2009

ערב טוב,

ביום חמישי היתה לי שאיבה, בה נשאבו 32 ביציות, מתוכן 20 היו בשלות להזרקת זרע.

השאיבה היתה לאחר שיומיים קודם לכן ערכי הE2 היו כ- 11,300, ולמרות זאת הונחיתי להזריק חצי דקא ובלילה אוביטרל. [הפרוטוקול כולו התבסס על גונל225 ומונופור 3].

בשל חשש מגירוי יתר, קיבלתי הנחיה לא להחזיר את העוברים.

לאור העובדה שזו השאיבה הרביעית שאני עוברת, ואני מכירה כבר את התחושות לאחר שאיבה, אני יכולה לומר שאיני מרגישה שוני כלשהו בתחושות. אני מרגישה טוב, מקפידה על שתייה ואין לי שום כאבים או סממנים מדאיגים אחרים.

חבל לי מאוד לפספס החזרה של עוברים טריים. האם לאור העובדה שאין סימנים קליניים לגירוי היתר ישנה אפשרות להחזיר עוברים בכל זאת?

אציין שבשל PGD ממילא העוברים יוחזרו רק ביום 4 או 5 אחרי השאיבה.

אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי יתר והחזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי יתר והחזרת עוברים

פרופ' שחר קול
    06/09/2009

החזרת עוברים במצבך והשגת הריון במחזור הטרי עלולים להביא להתפתחות גירוי יתר קשה.
    לכן אני סבור כי הרופאים שלך פעלו נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי לא מגיבה לדרקפפטיל

ד''ר יעקב לברון
    06/09/2009

לפעמים למרות שהתרופה בתוקף היא יכולה להיות לא פעילה. יתכן גם שתחילת מתן התרופה לא יהי מתאים מבחינת השלב במחזור שמאור ע"י בדיקת פרוגסטרון לפני התחלת השימוש.
    לכן צריך להחליף את התרופה לאוצווה אחרת ולבדוק את השלב במחזור הביוץ ואולי בכלל לשנות את התכנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישתי לא מגיבה לדרקפטיל-

יהודה
    06/09/2009

תודה רבה על התשובה
    האתר מדהים! קיבלתי שם המון תשובות ומידע חשוב שהיה חסר לי
    לא הבנתי לשקול לשנות תוכנית טיפול?

וגם לאישתי מאז ומתמיד מחזור לא סדיר זה קשור לאי תגובה דרקפפטיל?

אלף תודות

יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו