מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוי יתר והחזרת עובריםשירי05/09/2009
ערב טוב,
ביום חמישי היתה לי שאיבה, בה נשאבו 32 ביציות, מתוכן 20 היו בשלות להזרקת זרע.
השאיבה היתה לאחר שיומיים קודם לכן ערכי הE2 היו כ- 11,300, ולמרות זאת הונחיתי להזריק חצי דקא ובלילה אוביטרל. [הפרוטוקול כולו התבסס על גונל225 ומונופור 3].
בשל חשש מגירוי יתר, קיבלתי הנחיה לא להחזיר את העוברים.
לאור העובדה שזו השאיבה הרביעית שאני עוברת, ואני מכירה כבר את התחושות לאחר שאיבה, אני יכולה לומר שאיני מרגישה שוני כלשהו בתחושות. אני מרגישה טוב, מקפידה על שתייה ואין לי שום כאבים או סממנים מדאיגים אחרים.
חבל לי מאוד לפספס החזרה של עוברים טריים. האם לאור העובדה שאין סימנים קליניים לגירוי היתר ישנה אפשרות להחזיר עוברים בכל זאת?
אציין שבשל PGD ממילא העוברים יוחזרו רק ביום 4 או 5 אחרי השאיבה.
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר והחזרת עוברים
פרופ' שחר קול06/09/2009החזרת עוברים במצבך והשגת הריון במחזור הטרי עלולים להביא להתפתחות גירוי יתר קשה.
לכן אני סבור כי הרופאים שלך פעלו נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי לא מגיבה לדרקפפטיל
ד''ר יעקב לברון06/09/2009לפעמים למרות שהתרופה בתוקף היא יכולה להיות לא פעילה. יתכן גם שתחילת מתן התרופה לא יהי מתאים מבחינת השלב במחזור שמאור ע"י בדיקת פרוגסטרון לפני התחלת השימוש.
לכן צריך להחליף את התרופה לאוצווה אחרת ולבדוק את השלב במחזור הביוץ ואולי בכלל לשנות את התכנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי לא מגיבה לדרקפטיל-
יהודה06/09/2009תודה רבה על התשובה
האתר מדהים! קיבלתי שם המון תשובות ומידע חשוב שהיה חסר לי
לא הבנתי לשקול לשנות תוכנית טיפול?
וגם לאישתי מאז ומתמיד מחזור לא סדיר זה קשור לאי תגובה דרקפפטיל?
אלף תודות
יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)