לא יודעת מה לעשות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות
    א
    06/09/2009

ביום שישי האחרון הוחזרו 2 עוברים מלבד לחצים קלים בבטן התחתונה הכל בסדר ברוך השם, יש לי בעיה שיותר מטרידה אותי והיא - הסגריה העלובה שאני כל כך צריכה
    אני יודעת שזה גורם לנזקים ואני יודעת הכל וכבר ירדו עלי מכל הכיוונים ואני יורדת עוד על עצמי אם זה לא מספיק, אבל אני ובעלי החלטנו שמכיוון שעד הבדיקה יש עוד כשבועיים וזאת תקופה גם ככה לא קלה אני אעשן בין 5-7 סגריות ביום (עשנתי כמעט 2 קופסאות) ובעזרת השם כשאקלט אפסיק טוטלית או שאולי אם ירצה השם אני אגעל וזאת תקוותי ואפסיק לגמרי,
    כל סגריה שאני מדליקה אני מרגישה שאני משבשת את התה ליך וכל כך רוצה בהריון הזה ( ivf ראשון) אבל אורח החיים שלי בעבודה בייחוד הוא מלחיץ וקשה לי בלי הקביים האלה כרגע
    אנא מכם בהתחשב בנסיבות תגידו לי רופאים יקרים מה עלי לעשות..
    נוסף על כך אני כבר כמה חודשים בשומרי משקל אז גם האוכל מדוד אז כאילו מה עוד אני אמדוד? אני מרגישה קצת קורבן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום א

ד''ר דוד ישי
    06/09/2009

אני חושב שאם הצלחת לרדת מ 2 קופסאות ל 5-7 סיגריות ליום זה מאד יפה ומגיע לך כל הכבוד. אני מקוה שתהרי ותצליחי , בהדרגה , לרדת עוד עד הפסקה מוחלטת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה על תשובתך

ב
    07/09/2009

ד"ר, השאלה היא מה יותר יכול להזיק לעוברים = להמשיך ולעשן עד 7 סגריות ביום או להגמל לחלוטין ואז הדאגה היא המתח העצבים והגמילה הפיזית שהגוף עובר - מה יותר מזיק זה או זה?
    דברתי עם אחות שאינה מעשנת בבית החולים והיא פסקה חד משמעית - להפסיק אבל היא לא מעשנת אז בוודאי קל לה להגיד
    אז קודם כל תודה שאתה נותן לי חיזוק וזה מאוד משמעותי עבורי אבל אם עוזבים אותי כרגע ומתחשבים רק בעוברים מה פחות יזיק גמילה או הפחתה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אני עדיין זקוקה לתשובה ממך

ב
    07/09/2009

שכן היא המוסמכת מה עלי לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום א

ד''ר דוד ישי
    07/09/2009

כמובן שעדיף , גם לך וגם לעובר , שתפסיקי לעשן בכלל. אבל נראה לי שבשלב הזה , עדיף שתעשני 5-7 סיגריות מאשר תפתחי תופעות של גמילה . אם תצליחי להתרגל למצב הזה , יהיה לך יותר קל , אם תהרי , לנסות להפסיק בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה לא יודע

ב
    08/09/2009

כמה אתה והרופאים הנוספים פה בפורום עושים עבודת קודש, אתם פשוט מדהימים, אם הייתי צריכה לחכות לתשובה מבית החולים בו אני מטופלת הייתי כבר שבר כלי נכון שעכשיו אני סוג של שבר כלי אבל אז הייתי לגמרי..
    תהיו בריאים ושוב תודה ענקית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו