מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה לעשותא06/09/2009
ביום שישי האחרון הוחזרו 2 עוברים מלבד לחצים קלים בבטן התחתונה הכל בסדר ברוך השם, יש לי בעיה שיותר מטרידה אותי והיא - הסגריה העלובה שאני כל כך צריכה
אני יודעת שזה גורם לנזקים ואני יודעת הכל וכבר ירדו עלי מכל הכיוונים ואני יורדת עוד על עצמי אם זה לא מספיק, אבל אני ובעלי החלטנו שמכיוון שעד הבדיקה יש עוד כשבועיים וזאת תקופה גם ככה לא קלה אני אעשן בין 5-7 סגריות ביום (עשנתי כמעט 2 קופסאות) ובעזרת השם כשאקלט אפסיק טוטלית או שאולי אם ירצה השם אני אגעל וזאת תקוותי ואפסיק לגמרי,
כל סגריה שאני מדליקה אני מרגישה שאני משבשת את התה ליך וכל כך רוצה בהריון הזה ( ivf ראשון) אבל אורח החיים שלי בעבודה בייחוד הוא מלחיץ וקשה לי בלי הקביים האלה כרגע
אנא מכם בהתחשב בנסיבות תגידו לי רופאים יקרים מה עלי לעשות..
נוסף על כך אני כבר כמה חודשים בשומרי משקל אז גם האוכל מדוד אז כאילו מה עוד אני אמדוד? אני מרגישה קצת קורבן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי06/09/2009אני חושב שאם הצלחת לרדת מ 2 קופסאות ל 5-7 סיגריות ליום זה מאד יפה ומגיע לך כל הכבוד. אני מקוה שתהרי ותצליחי , בהדרגה , לרדת עוד עד הפסקה מוחלטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה על תשובתך
ב07/09/2009ד"ר, השאלה היא מה יותר יכול להזיק לעוברים = להמשיך ולעשן עד 7 סגריות ביום או להגמל לחלוטין ואז הדאגה היא המתח העצבים והגמילה הפיזית שהגוף עובר - מה יותר מזיק זה או זה?
דברתי עם אחות שאינה מעשנת בבית החולים והיא פסקה חד משמעית - להפסיק אבל היא לא מעשנת אז בוודאי קל לה להגיד
אז קודם כל תודה שאתה נותן לי חיזוק וזה מאוד משמעותי עבורי אבל אם עוזבים אותי כרגע ומתחשבים רק בעוברים מה פחות יזיק גמילה או הפחתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אני עדיין זקוקה לתשובה ממך
ב07/09/2009שכן היא המוסמכת מה עלי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום א
ד''ר דוד ישי07/09/2009כמובן שעדיף , גם לך וגם לעובר , שתפסיקי לעשן בכלל. אבל נראה לי שבשלב הזה , עדיף שתעשני 5-7 סיגריות מאשר תפתחי תופעות של גמילה . אם תצליחי להתרגל למצב הזה , יהיה לך יותר קל , אם תהרי , לנסות להפסיק בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא יודע
ב08/09/2009כמה אתה והרופאים הנוספים פה בפורום עושים עבודת קודש, אתם פשוט מדהימים, אם הייתי צריכה לחכות לתשובה מבית החולים בו אני מטופלת הייתי כבר שבר כלי נכון שעכשיו אני סוג של שבר כלי אבל אז הייתי לגמרי..
תהיו בריאים ושוב תודה ענקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)