שלום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום
    חסויה
    07/09/2009

שלום ד"ר יש לי ברשותך מספר שאלות לפני שבועיים עברתי שאיבה אחרי 3 ימים החזרה של 2 עוברים בעלי 8 תאים היו כאבים ברחם לאח ונפיחות לאחר הטיפול תופעות אלה עברו. ביום שישי האחרון קיבלתי ווסת אבל ווסת כזה בחיים לא היה לי ירד לי הרבה דם. מצבי הפיזי טוב מאוד אין כאבים אין נפיחות השאלה שלי האם יכול להיות גירוי יתר שחלתי ? או יכול להיות שזה בגלל שהתאים התפרקו יש הרבה דם? מה לפי דעתך יכול להיות פשר העניין? (חוץ מזה יש לי מחזור 5 ימים והדימום באמת הפסיק אחרי 5 ימים פשוט יומיים דימום חזק מה שבדרך כלל אין לי).. אני רוצה חודש מנוחה זה תהליך לא פשוט הייתי מעדיפה לתת לרחם קצת להירגע מהטראומה שעבר האם זה דחוף שאעשה בדיקה כבר עכשיו? פשוט הרופא שלי בחו"ל ולא נתן לי הוראות להמשך. תודה רבה על תגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסויה

ד''ר יעקב לברון
    08/09/2009

קורה שלאחר גירוי שחלתי יש דימום חזק. אין זה המקום להסביר את המנגנונים לכך. את בהחלט יכולה להמתין לוסת רגיל ואח"כ לנסות שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו