מרגישה כמו בלון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מרגישה כמו בלון
    ב
    08/09/2009

החזרת 2 עוברים ב4.9 בדיקת הורמונים 7.9 = E24327
    PROGגדול מ127 - ראשית אין לי מושג מה זה אומר מה שכן יש לי מושג שאני מרגישה שאני על סף התפוצצות מלאה בגזים תחושות מוזרות כאלה בבטן בקושי נכנסת לשירותים עקב עצירות לוקחת 2 אמפולות גסטון ובעוד יומיים צריכה להתחיל אסטרופם בבוקר ובערב
    בנוסף כאבים איומים בחזה האם מה שאני מרגישה הוא תקין? או שמא אני צריכה לדאוג
    בעיקר אני לא מבינה את הגזים ואני רואה שיש פה כמה נשים שמתארות תחושות דומות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה כמו בלון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלון

פרופ' שחר קול
    08/09/2009

מציע לשוחח עם הרופא המטפל.
    יתכן ויש גירוי יתר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה רבה ד"ר קול

ב
    09/09/2009

שוחחתי אתמול עם הרופא שלי אמרתי לו את ההרגשה בלי תאור של הגזים כי לא היה נעים בכל אופן אמר לי לא לקחת את האסטרופם ולהגיע יום א' הקרוב לבדיקת דם שוב לראות הורמונים, לא הזכיר בכלל גירוי יתר, רציתי לדעת בבקשה מה הסימנים של גירוי יתר והאם זה מסובך בשלב בו אני נמצאת למעשה צריכה לעשות בדיקת בטא ב17.9 אחרי 14 יום
    האם זה מסוכן לעובר? או לי? והאם גזים זה מיד מצביע על הבעיה הזאת
    לציין כי היום אני לפתע פתאום הרבה פחות נפוחה אז אולי בכ"ז אקח ממחר את האסטרופם אני לא רוצה לשבש את התהליך בגלל אולי דימיונות או הסטריה אישית שלי אסור לי הרי להתפנק עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד לציין

ב
    09/09/2009

כי כאשר שאלתי את הרופא שלי מדוע אם הערכים כה גבוהים עדיין לקחת אסטרופם ענה לי שלפעמים הרמות יורדות?! קצת לא נעים לי לערער על הוראותיו הוא נחמד אבל בכ"ז כשאני מדברת איתו ומנסה להפגין ידע אני מתחילה לגמגם ולכן העזרה שלי כה חשובה
    לקחת אסטרופם או לא ד"ר?
    אוף..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    09/09/2009

תמיכה עם אסטרופם אינה חיונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר אבל האם בכ"ז יהיה מסוכן לק

ב
    09/09/2009

לקחת את האסטרופם?האם ההורמונים הגבוהים האלו באמת יכולים לרדת פתאום?
    ולגבי הגזים ממה נובע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה דוקטור

הלחוצה
    09/09/2009

אני מאוד סומכת על דבריך מצד שני אני אמורה גם לסמוך על הרופא שלי שאמור לדעת איך הגוף מגיב אתה חושב שיקח את הסיכון ויסכן אותי ואת הצלחת הטיפול? אני עוד יותר מבולבלת לקחת אסטרופם או לא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- ג'

דניאלה.י
    09/09/2009

רק לידיעה...
    פעמים רבות כשיש תחושת בלון, וגירוי יתר אחרי החזרה ופרוגסטרון מעל 127....... יש הריון!!!!!!
    כך היה אצלי כשהריתי (לצערי בסוך היה לא תקין) נראיתי בחודש 5
    ואצל בנות אחרות בטיפולים בהן הרו......
    בכל מקרה הרבה מיים ולדבר עם הרופא...
    עצירות - בגלל הפרוגסטרון.... נסי שזיפים מיובשים - לעיתים עוזר
    ואינשאללללה אני צודקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך הילה

ב
    09/09/2009

אז מה בעצם קורה איתך עכשיו? באיזה שלב את? ולמה בעצם לא הלך?
    לגבי הבלון אתמול באמת שתיתי את המים של השזיפים והייתה פעילות מה אגיד ומה אומר לא כמו שאני רגילה אבל אני מנסה כל תופעה חדשה שקוראת לי לקבל בברכה סך הכל זאת פעם ראשונה.
    מוזר אבל היום אני מרגישה פחות בלון ולכן נראה לי שאני אעשה מה שהרופא שלי בכ"ז אמר ואתחיל בכ"ז מחר עם האסטרופם, יש לך מושג מה עכשיו התופעות לוואי שלו?
    תקופה מורטת עצבים לא יודעים איך להתנהג מה לעשות וכל כך מקווים בעזרת השם שהכאב הזריקות הדמעות הכל יהיה שווה
    תודה על הזרקת המרץ מאחלת גם לך המון המון הצלחה מותק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו