מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרגישה כמו בלוןב08/09/2009
החזרת 2 עוברים ב4.9 בדיקת הורמונים 7.9 = E24327
PROGגדול מ127 - ראשית אין לי מושג מה זה אומר מה שכן יש לי מושג שאני מרגישה שאני על סף התפוצצות מלאה בגזים תחושות מוזרות כאלה בבטן בקושי נכנסת לשירותים עקב עצירות לוקחת 2 אמפולות גסטון ובעוד יומיים צריכה להתחיל אסטרופם בבוקר ובערב
בנוסף כאבים איומים בחזה האם מה שאני מרגישה הוא תקין? או שמא אני צריכה לדאוג
בעיקר אני לא מבינה את הגזים ואני רואה שיש פה כמה נשים שמתארות תחושות דומות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלון
פרופ' שחר קול08/09/2009מציע לשוחח עם הרופא המטפל.
יתכן ויש גירוי יתר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה רבה ד"ר קול
ב09/09/2009שוחחתי אתמול עם הרופא שלי אמרתי לו את ההרגשה בלי תאור של הגזים כי לא היה נעים בכל אופן אמר לי לא לקחת את האסטרופם ולהגיע יום א' הקרוב לבדיקת דם שוב לראות הורמונים, לא הזכיר בכלל גירוי יתר, רציתי לדעת בבקשה מה הסימנים של גירוי יתר והאם זה מסובך בשלב בו אני נמצאת למעשה צריכה לעשות בדיקת בטא ב17.9 אחרי 14 יום
האם זה מסוכן לעובר? או לי? והאם גזים זה מיד מצביע על הבעיה הזאת
לציין כי היום אני לפתע פתאום הרבה פחות נפוחה אז אולי בכ"ז אקח ממחר את האסטרופם אני לא רוצה לשבש את התהליך בגלל אולי דימיונות או הסטריה אישית שלי אסור לי הרי להתפנק עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לציין
ב09/09/2009כי כאשר שאלתי את הרופא שלי מדוע אם הערכים כה גבוהים עדיין לקחת אסטרופם ענה לי שלפעמים הרמות יורדות?! קצת לא נעים לי לערער על הוראותיו הוא נחמד אבל בכ"ז כשאני מדברת איתו ומנסה להפגין ידע אני מתחילה לגמגם ולכן העזרה שלי כה חשובה
לקחת אסטרופם או לא ד"ר?
אוף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול09/09/2009תמיכה עם אסטרופם אינה חיונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר אבל האם בכ"ז יהיה מסוכן לק
ב09/09/2009לקחת את האסטרופם?האם ההורמונים הגבוהים האלו באמת יכולים לרדת פתאום?
ולגבי הגזים ממה נובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה דוקטור
הלחוצה09/09/2009אני מאוד סומכת על דבריך מצד שני אני אמורה גם לסמוך על הרופא שלי שאמור לדעת איך הגוף מגיב אתה חושב שיקח את הסיכון ויסכן אותי ואת הצלחת הטיפול? אני עוד יותר מבולבלת לקחת אסטרופם או לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- ג'
דניאלה.י09/09/2009רק לידיעה...
פעמים רבות כשיש תחושת בלון, וגירוי יתר אחרי החזרה ופרוגסטרון מעל 127....... יש הריון!!!!!!
כך היה אצלי כשהריתי (לצערי בסוך היה לא תקין) נראיתי בחודש 5
ואצל בנות אחרות בטיפולים בהן הרו......
בכל מקרה הרבה מיים ולדבר עם הרופא...
עצירות - בגלל הפרוגסטרון.... נסי שזיפים מיובשים - לעיתים עוזר
ואינשאללללה אני צודקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך הילה
ב09/09/2009אז מה בעצם קורה איתך עכשיו? באיזה שלב את? ולמה בעצם לא הלך?
לגבי הבלון אתמול באמת שתיתי את המים של השזיפים והייתה פעילות מה אגיד ומה אומר לא כמו שאני רגילה אבל אני מנסה כל תופעה חדשה שקוראת לי לקבל בברכה סך הכל זאת פעם ראשונה.
מוזר אבל היום אני מרגישה פחות בלון ולכן נראה לי שאני אעשה מה שהרופא שלי בכ"ז אמר ואתחיל בכ"ז מחר עם האסטרופם, יש לך מושג מה עכשיו התופעות לוואי שלו?
תקופה מורטת עצבים לא יודעים איך להתנהג מה לעשות וכל כך מקווים בעזרת השם שהכאב הזריקות הדמעות הכל יהיה שווה
תודה על הזרקת המרץ מאחלת גם לך המון המון הצלחה מותק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)