האם לוותר על טיפולי פוריות?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם לוותר על טיפולי פוריות?
    שרה
    09/09/2009

שלום רב!

אני בת 43. עברתי מספר הזרעות עם ובלי הורמונים. לאחרונה עברתי IVF היתה שאיבה, אך לצערי לא נוצרה הפרייה.
    מתוך סיכום עם הרופאים, הם הציעו לא לנסות עוד טיפול של הפרייה חוץ גופית, מתוך טענה שהסיכויים קלושים. הצעתם: לנסות טבעי, הזרעות ואפילו ללכת על בטוח בתרומת ביצית. אני לא מפסיקה לבכות מאז השיחה. מהי עצתכם.
    חשוב לציין שכאשר אני מבייצת עם הורמונים, לכל היותר יוצאת 4 ביציות. בשאיבה שאבו 3 אך רק לשתיים הוחדר הזרע. תודה זקוקה לעידוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרה

חסויה
    09/09/2009

היי שרה כמו שאומרים זה פורום שבו כולנו באותה סירה גם אני עברתי הזרעות הפריה ראשונה לפני שבועיים שגם נכשלה אני גם כל "שלילי" לוקחת את זה מאוד מאוד קשה זה משפיע באופן נורא אני יודעת מה את מרגישה ואני מבינה לליבך, אבל בתוך כל הכאב אני קצת מנסה לעודד את עצמי אין מה לעשות כי אין לי ברירה אחרת, שרה אל תוותרי את חייבת לעשות את הכל אל תרימי ידיים כי יבוא יום ואת תתחרטי שלא המשכת ולא ניסית. אני יודעת מה זה לעבור את כל הסבל הפיזי הזה הזריקות, הכאבים, ההעדרויות מעבודה, על טיפול שנכשל, על בדיקת היריון ששוב יוצאת שלילית, ההורמונים לגוף, שהרחם עובר תהפוכות. ובעיקר הכי קשה זה הסבל הנפשי. אומרים שיהיה טוב מתישהו זה חייב לבוא. אני לא יודעת אם יש לך ילדים או לא אבל אל תוותרי על החלוןם להיות אמא. אז בבקשה בשבילך אל תוותרי ולמרות שאני בת 26 ואת יותר מבוגרת ממני אנחנו באותו מצב וזה טוב לעודד אחת את השניה ולתת תקווה אז בבקשה אל תוותרי היי חזקה. :) אם אלוקים היה רק נותן לי את האפשרות לתרום לך ביצית אני נשבעת לך שאני באה אליך עד הבית להביא לך את הביצית פשוט יש לי מחלה גנטית וזה לא ניתן. יהיה טוב נשמה תתעודדי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידוד

פרופ' שחר קול
    09/09/2009

יש גם הריונות מוצלחים בגיל 43!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור קול תבורך!!!

בתאל
    09/09/2009

מאוד חשוב לשמוע דעות של רופאים כמוך המדברים מעובדות החיים ולא רופאים המדקלמים מהספר, ולך חסויה את מלאך - אמן שתצליחי בקרוב.
    ולך שרה אל תאבדי תיקווה המשיכי לנסות אלוהים גדול, אני מכירה מטופלת בת 44 שעמדה לעשות הפריה וובזמן שהייתה בתהליכים עם הקופה לקבלת אישור היא נקלטה להריון באופן טיבעי, פגשתי אותה בהריון מתקדם היא בטח כבר ילדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו