רמת E2 והסיכוי לקליטת ההריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רמת E2 והסיכוי לקליטת ההריון
    שני
    09/09/2009

יום לפני שהזרקתי אוביטרל רמת ה- E2 שלי הייתה 2700 , ורמת הפרוגסטרון הייתה 5.5
    החזרת העוברים בוצעה היום.
    1) האם זה נכון שרמת E2 נמוכה כשלי, יכולה להעיד על כך שסיכוי השתרשות ההריון נמוכים?
    2) והאם לעובר בן 5-6 תאים , ולעובר נוסף בן 4 תאים יש סיכוי להשתרש ברמת E2 שכזו?
    אני כל כך דואגת וכבר נעשית עצובה.. פשוט כבר אין לי כוח יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שני

ד''ר דוד ישי
    09/09/2009

רמת ה E2 סבירה אם היא נוצרה ע"י 2-3 זקיקים. ההצלחה תלויה יותר באיכות העוברים ובעובי הרירית. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ישי

שני
    10/09/2009

רמת E2 - 2700 הייתה כשנוצרו כ-10 זקיקים, מהם היו 5-6 בגדלים של 19-25. הייתר היו בגדלים 13-14. בוצעה שאיבה והחזרה של 2 עוברים שהופרו.
    1) מה הסיכויים של עוברים אלה להשתרש עם רמת E2 כזו? (אחד מהעוברים בן 5-6 תאים ביום ה-3, והשני בן 4 תאים ביום ה-3).
    2) מה הסיבה לשלשולים מהם אני סובלת מהשאיבה ועד היום ? (הרי רמת האסטרדיול אצלי לא מעידה על גירוי יתר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו