לפני הפריה פעם ראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני הפריה פעם ראשונה
    ליה אמא לאחת
    10/09/2009

שלום ד"ר,
    שמי ליה ואני בת 42.6 אם לילדה מתוקה הריון טבעי ומהיר.מזה שנה פלוס מנסה להכנס להריון והיו 2 הריונות כמיים ובהם נקלטתי מאוד מהר.3 נסיונות הזרעה שנכשלו ולצערי פניי מועדות להפריה.אני לוקחת דקפפטיל 0.1 כבר 10 ימים מהיום 21 למחזור (1.9)ועדיין לא קבלתי מחזור. ביוםה 15.9 אני אמורה לעשות אולטרסאונד לשלילת ציסטה.האם עליי להיות מודאגת מכך שעדייו לא הגיע המחזור?האם יהיה עיכוב במתן הטיפול?יש לציין שיש לי רגישות יתר בחזה האם יכוךל להיות הריון?(למרות שאינני מרגישה בהריון).ןעןד דבר, הבטן נפוחה האם זה חריג?
    מלא שאלות.....
    תודה מראש על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני הפריה פעם ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני הפרייה

פרופ' שחר קול
    10/09/2009

אם אכן ב - 1.9 נבדקו ההרומונים ונמצאו מתאימים לאחר ביוץ, יתכן ויש הריון.
    לכן רצוי לבצע בדיקת דם להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני הפריה ראשונה

ליה אמא לאחת
    10/09/2009

שוב אני ליה,

לא נבדקו הורמונים ב1.9 ואין לי מושג אם אני אחרי ביוץ.התחלתי טיפול ביום ה 21 לווסת.הכל משובש כעת.מה שמדאיג או לא...אם עליי לקבל את המחזור? בגלל אי קבלת מחזור האם יעכבו לי את הטיפול?
    ולא ענית לשאלתי...הבטן שלי קצת נפוחה מדקפטטיל האם זה חריג? נראית בחודש 2...
    תודה
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    10/09/2009

בכל מקרה מציע בדיקת דם להורמונים והריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו