הזרעה דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה דחוף
    ורד
    10/09/2009

שלום רב
    סיימתי לקחת את כדורי איקקלומין ביום ראשון בערב 6.9.09 , ביום שלישי 8.9.09 עשיתי אולטראסאונד זקיקים- רירית הרחם 6 מ"מ, שחלה ימנית-ממצא ציסטי 28 מ"מ עם תוכן סמיך, שחלה שמאלית-זקיק בגודל 14 מ"מ, אין נוזל בדוגלס.

שאלתי אותך מתי להזריק אוביטרל ומתי הזרעה בבית חולים ואמרת כי אתה מציע ביקורת נוספת לפני ההחלטה.
    הרופא שלי נמצא בסמינר בחו"ל ולכן הופנתי לרופאה אחרת לאולטרסאונד זקיקים חוזר שאותו עשיתי היום 10.9.09 - רירית הרחם 48 מ"מ, שחלה ימנית עם ממצא ציסטי בקוטר 33X45 מ"מ, שני זקיקים קטנים, שחלה שמאלית- זקיק בקוטר 12X16 מ"מ , מעט נוזל באגן.
    האם לפי זה תוכל להגיד לי מתי להזריק אוביטרל ומתי לעשות הזרעה בבית חולים.

אגב- הרופא רצתה שאעשה אולטרסאונד נוסף בשבת אך מכיון שאין שום מקום שמקבל בשבת נקבע לי אולטרסאונד נוסף מחר 11.9.09 בבוקר והיא אמרה כי יתכן גם ביום ראשון אצטרך.
    אודה לתשובתך במהרה.
    אשמח לעדכן גם מחר לאחר האולטרסאונד אך מכיון שזה יוצא שבת לא בטוח שאקבל ממכם תשובה בזמן מתי להזריק.
    ממתינה לתשובה
    תודה
    ור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה

פרופ' שחר קול
    10/09/2009

בטיפול על בסיס איקקלומין עדיף להזריק אוביטרל כאשר הזקיק עובר 20 ממ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה המשך

ורד
    10/09/2009

אוקיי וכאשר הזקיק מגיע ל20 ואני אזריק אוביטרל, מתי מומלץ לעשות הזרעה בבית חולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    11/09/2009

כ - 36 - 42 שעות לאחר האוביטרל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו