דימום קל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום קל
    הילה
    13/09/2009

שלום דר'
    ב 28.8 קיבלתי מחזור, 3 ימים אחכ התחלתי בפעם ראשונה טיפול בגונף אף 150 כל יום (לצורך הזרעה). ביום ה 8 למחזור הרופא אמר לי לעשות בדיקות דם ולהגיע אליו לאולטראסאונד.
    הבדיקות דם הצביעו על כך שביום השמיני למחזור כבר הייתי אחרי ביוץ (אסטרודיול 2157, פרוגסטרון 13, LH 5.1 ).
    הרופא לא בדק אותי וגינלית.ברגע שראה את הבדיקות דם אמר שהחודש לא ניתן יהיה לבצע הזרעה מכיוון שפספסנו את הביוץ.
    אתמול , היום ה 14 למחזור , הרגשתי כאבי בטן הדומים לביוץ (הרי לא יכול להיות פעמיים ביוץ בחודש) ודיממתי מעט .
    האם יכול להיות שמשהו לא תקין?
    יש מקום לדאגה?
    תודה הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום קל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום קל

פרופ' שחר קול
    13/09/2009

אין מקום לדאגה, אך יש לברר מקור הדימום וסיבתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום קל

הילה
    13/09/2009

תודה על תגובתך .
    מעולם לא היו לי דימומים 14 יום אחרי מחזור .
    כאבי הבטן נמשכים כבר כמעט יומיים ובמהלך היומיים הללו הדימומים הקלים ממשיכים .
    לפני 10 ימים התחלתי את השימוש (לראשונה !) בגונל אף האם ייתכן שזה בגלל השימוש בגונל אף?
    תודה הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו