מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מותשת ועצובה- לד"ר קולהללויה13/09/2009
ד"ר שלום,
כתבתי לך לפני מס' ימים. בת 40 ללא הריונות קודמים. בתהליך הבאת ילד מתרומת זרע. בעלת חצוצרה סתומה שמאלית וגם השחלה השמאלית מנוונת. אחרי שש הזרעות שלא צלחו עברתי ל- IVF.
בשאיבה - 8 נשאבו, 7 הופרו, 6 שרדו כולם בעלי 8 תאים, להגדרת הרופא והמעבדה- יפיפיים.
הוחזרו שניים. הרירית היתה מעל 9. ארבעה הוקפאו. לא הושג הריון.
החזרה שניה - על בסיס טבעי- שניים יפיפיים הוחזרו, רירית 10 התבשרתי עכשיו שלא הושג הריון.
אין לי מושג מה קורה כאן על אף הנתונים המצוינים. מה עושים?
אני עייפה ומיואשת ושוקלת לעזוב הכל.
אודה לך על חוות דעתך המקצועית
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' שחר קול14/09/2009האכזבה קשה, אך יש תקווה, שכן את מייצרת עוברים במספר רב יחסית, ובאיכות טובה.
יש לזכור כי עובר "יפה" אינו מבטיח שאכן יהיה הריון. אך, כמובן סיכוייו טובים יותר בהשוואה לעובר פחות יפה.
מציע לקחת חודש מנוחה לגוף ולנפש, ולהחליט על ההמשך לאחר מכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיואשת
אני24/10/2009הי
גם אני בת 40 בניסיון להביא ילד מתורם
לאחר 3 נסיונות הזרעה עברתי ל IVF - אני לאחר ההחזרה לפני בדיקת הדם - בשלב המתח
מכירה את ההרגשה של היאוש, במקרה שלי גם דאגה (20 ביציות נשאבו, 7 הופרו, 2 הוחזרו, השאר לא הגיעו לידי הקפאה (לצערי לא הצליחו להקפיא)) אבל אמרתי לעצמי שכל עוד אני מבייצת, אני ממשיכה הרצון לילד הוא מעל הכל.
אז.. חזקי ואמצי, בטוחה שבסוף הכל יסתדר לטובה, צריך אורך רוח ואמונה בעצמנו, אין ברירה.
ו... בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ס.ד.24/10/2009אשמח לדעת מה הפרוטוקול שקיבלת, כי מספר הביציות שלך הוא רב ואולי הפרוטוקול שלך יעזור גם לי.
בהצלחה ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול
אני24/10/2009הי
הפרוטוקול שקיבלתי היה:
10 ימי גלולות לעצור ביוץ טבעי
225 גונאל F, במשך 10 ימים, ויום נוסף של 75.
13 ימים דקפפטיל (מתחילים יום לפני הגונאל וממשיכים גם יום אחד אחרי)
וכמובן אוביטרל יום וחצי לפני.
ביום ה - 14 כלום (יום לפני השאיבה)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתייאשי...
אני24/10/2009היי
אני לא בת 40, התחלתי IVF לפני שנה בגיל שלושים ולמרות גילי הצעיר יחסית גם לנו לא היה קל
הכי חשוב זה למרות האכזבות להשאר חזקה ולנסות שוב- ואני יודעת שזה קשה
אני הגעתי לטיפולים בעקבות בעיית זרע קשה ונקלטתי בהפרייה ראשונה עם תאומים ולצערי ההריון לא היה תקין ועשיתי הפלה, בגרידה היתה איזשהי פגיעה ברירית הרחם ומאז היא לא מתעבה מעל 5-6 מ"מ, ולכן לא הצלחנו אפילו להחזיר קפואים במשך חצי שנה.
למרות הנתונים הגרועים ולמרות שכמוך הייתי על סף ייאוש וויתור, בניסיון האחרון הצלחתי להרות ואני בשבוע 8, עדיין חוששת ומפחדת אבל אופטימית
תהיי חזקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)