מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לבנות הפורוםב14/09/2009
האם יצא למישהיא מכם לגלות בשלב מוקדם (8 ימים אחרי החזרה)בטא גבוהה יחסית וללא השפעת אוביטרל או תרופות דומות? אני לא מצליחה להבין מה קורה אצלי
אשמח אם תשתפו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא מכן בנות אתן מכירות את הלחץ
ב14/09/2009כל מה שאני מצליחה לחשוב זה רק על זה לא מרוכזת בעבודה ולא בכלום
בבקשה מי שעברה את זה כבר אשמח לתשובה
כששאלתי את הרופא ענה שלא יודע איך להסביר את זה ? קצת לא נעים לשמוע דבר כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלב
מיואשת14/09/2009לחברה שלי היתה בטא גבוהה מאוד אבל ביום ה-12 ובסוף יסתבר שיש לה תאומים אבל למה את מתכוונת גבוהה? כמה יצא לך? אגב, למה עשית בטא כל כך מוקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יפית שהתייחסת
ב14/09/2009פשוט אתמול היו כאבים אז רצנו לבית חולים ולמען הסדר הטוב עשו בדיקת הורמונים שגרתית לראות אולי יש גירוי יתר (ואכן גילו שכן) כשהאחות התקשרה למסור לי את התשובות אז כמובן ששאלתי אם בדקו גם בטא ובדקו (לא יודעת מדוע) בכל אופן ראו 58, כששאלתי כאן את הרופא אמר שלא יודע איך להסביר את זה.. אז מי ידע אני?
אוף אני במתח נוראי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת במעקב אחרי הגירוי?
נוית ההילרית14/09/2009אם ימשיכו הכאבים ותהייה לך נפיחות בבטן, חיזרי לבית חולים כי גירוי יתר
לפעמים יוצא משליטה במהירות. לגבי הבטא(אהייה זהירה בדברי) יש מקרים לא מעטים
שגירוי היתר יכול לרמז על התחלה של משהוא חיובי...
בכל מקרה, הרבה נשים חושבות שאם יש גירוי יתר זה אומר שהסבב הזה אבוד, חשוב
שתדעי שזה לא נכון וגם אם מתחיל הריון, הגירוי יתר לא יפגע בו.
בהצלחה
נוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך נוית
ב14/09/2009האמת היא שלא חשבתי שיהיה סיכון בין גירוי לבין העוברים עד לרגע זה, פשוט בהתחלה מאוד שמחתי כששמעתי את הבטא לא האמנתי שעכשיו יהיה ועוד בגובה כזה, לאחר מכן התחילו החששות בעקבות ההתמכרות לאיטנרנט אני רואה מליון תשובות מליון מקרים וכשהרופא ענה שלא יודע איך להסביר אז התחלתי לחשוש כאילו למה הוא לא אמר שיכול להיות שזה מרמז על הריון אני מרגישה שמשהו לא בסדר עם התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבע"ה את בהריון.
מיכל14/09/2009גם אני כמוך עשיתי בדיקת שתן ביום ה8 ויצא לי חיובי. ביום ה 10 עשיתי בטא ויצא לי כפול ממך. בברכת שנה טובה ובשורות טובות, אמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
ב15/09/2009לא עשיתי בדיקת שטן אלא ממש בדיקת בטא עשו "על הדרך" כשעשו את כל בדיקות ההורמונים ביום ה8 לאחר החזרה, בכל אופן היום אני ביום ה12 לאחר החזרה עשיתי בדיקה ביתית וראיתי פס חלש של חיובי האם זה תופס? זה היה אחרי נגיד 7 דקות אפשר לראות אותו אבל הוא חלש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי שתן סליחה על השגיאה
ב15/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שפס זה פס
מיכל15/09/2009לא משנה אם הוא בהיר או כהה.. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מתוקה
ב15/09/2009אני לא יודעת באיזה שלב את אבל שיהיה לך בהצלחה ענקית בעזרת השם לכולנו כאן בפורום הזה
ותודה רבה על העידוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)