רגישות בחזה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רגישות בחזה
    לחוצה
    15/09/2009

אני שבוע ויום אחרי הזרעה ואני יודעת שרגישות בחזה לא בהכרח מעידה על הצלחה אך לאור העובדה שלעולם לא היתה לי רגישות בחזה לפני מחזור ובכלל והפעם היחידה שכן היתה לי לפני מחזור היא כשבסופו של דבר הוא לא הגיע כי הטיפול הצליח והייתי בהריון ולכן אני מקווה שזה סימן שיש סיכוי שגם הפעם הצליח.
    השאלה שלי אם יתכן מצב שכשאני קמה בבוקר הרגישות פחותה ממש מעט בעיקר בתחתי השדיים ובמשך היום זה מתפשט לרוב חלקיו, זה ככה כבר כמה ימים, האם יש סיבה לכך שבבוקר כשאני כמה פחות כואב ומתגבר במשך היום? יש לזה איזשהו הספר מבחינת הסיבה לרגישות וקשר לבוקר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות בחזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות

פרופ' שחר קול
    15/09/2009

רגישותוגודש בשדיים שכיחה מאוד בעת טיפולי פריון.
    לדפוס הרגישות ולשינוי לפי שעת היום אין משמעות לגבי תוצאות הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

מיואשת
    15/09/2009

תודה על תשובתך, הבהרה.. לעולם לא היתה לי רגישות בחזה לא לפני מחזור ולא בכלל, ולא אחרי אף טיפול רק בטיפול שבו שהצליח והיה הריון וגם הרגישות החלה לפני התאריך של המחזור. האם זה אומר שיש סיכוי שגם הפעם יש הריון?
    ולגבי השאלה השניה, שאלתי לא היתה אם דפוס הרגישות מנבא על הצלחת הטיפול אלא אם יש לכך סיבה פיזיולוגית מבחינת ההורמונים או משהו אחר שבבוקר הרגישות פוחתת משמעותית ומתגברת בהמשך היום.
    תודה מראש על תשובותיך ושנה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו