מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות לאחר שאיבהלני15/09/2009
שלום רב,
אתמול עברתי שאיבה בפעם הראשונה. נשאבות 17 ביציות ( אני בת 38 ). היום כאשר שוחחתי עם המעבדה נאמר לי שהיתה הצלחה גדולה מאוד. כל הביציות תקינות ובאיכות מעולה וכנ"ל לגבי הזרע. בנוסף נאמר לי שהקצו גם לאיקסי ובעתיד לא אצטרך זרע נוסף. את נושא האיקסי לא הבנתי וכנראה שאני קצת מבלבלת. וכאן מגיעות השאלות:
1. מה זה איקסי?
2. אם החלוקה מתבצעת כשורה והעוברים באיכות מעולה אך הרירית דקה , מה הסיכויים להצלחה?
3. האם לאחר שאיבה הבטן אמורה להיות נפוחה ומתוחה? ואם כן מתי הרגשה זו חולפת?
תודה רבה,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שאיבה
פרופ' שחר קול15/09/20091. הזרקת זרע לביצית.
2. יש לדעת עובי הרירית ומרקמה כדי לענות.
3. תוך מס' ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' שחר קול- בהמשך לתשובתך
לני15/09/2009שלום דר',
ראשית אני מודה על תשובתך .
בהמשך לשאלתי הקודמת: אם החלוקה מתבצעת כשורה והעוברים באיכות מעולה אך הרירית דקה , מה הסיכויים להצלחה?
ענית שאתה צריך לדעת את עובי הרירית ומרקמה.
הרירית 5 מ"מ , לדעתי מרקם תקין כיוון שאף פעם לא ציינו אחרת.
אשמח לעידוד קל , פוחדת שאין סיכוי בגלל הרירית למרות החלוקה המוצלחת .
תודה מראש,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול16/09/2009ראיתי הריונות על רירית 5 ממ עם מרקם תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית דקה - ללני
מיקי16/09/2009היי לני,
המון המון בהצלחה!
תמשיכי לאכול סלק וזה יכול לעבות את הרירית גם אם עדיין דקה
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיקי
לני16/09/2009תודה רבה. נראה לך שגם לאחר ההחזרה הרירית יכולה להתעבות?
יש לך ניסיון עם סלק? שמעת תוצאות על כך?
שנת טובה ופוריה,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי, עכשיו קראתי את תגובתיך הקודמת
לני16/09/2009תודה רבה ושנה נפלאה!
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' קול, תודה רבה ושנה טובה!!!
לני16/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)