היעדר ביוץ חודש שני רצוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היעדר ביוץ חודש שני רצוף
    אלמונית
    16/09/2009

אני בת 27 ובעלי בן 29, כבר שנה מנסים להכנס להריון. חודש שעבר עברתי מעקב ביוץ אצל הרופא נשים (הוא בדק אולטרסאונד ביום ה-12 וה-16) ואמר שלא היה ביוץ באותו החודש, את המחזור קיבלתי ביום ה-34. החודש אני כבר ביום ה-18, ביום ה-12 והיום הייתי אצל הרופא נשים והוא אמר שוב שאני לא אקבל ביוץ החודש ורשם לי כדורי איקקלומין ונתן לי לעשות בדיקת דם בעוד שבוע (ביום ה-25) כדי לאשש שלא היה באמת ביוץ גם החודש. אני חוששת שהמעקב לאיתור ביוץ שאני עושה אצל הרופא נשים אינו קדקדני מספיק.
    האם כדאי להתחיל לקחת את הכדורים לפני שאני רואה מומחה פיריון? האם האבחון שרופא עשה לי עד עכשיו נכון? לציין כי אני מקבלת מחזור סדיר בין היום ה-28 ל-34, האם ייתכן שלמרות המחזור הסדיר אין לי ביוץ באף חודש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היעדר ביוץ חודש שני רצוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אלמונית

ד''ר דוד ישי
    17/09/2009

אל תתחילי טיפול בלי ללכת לרופא מומחה לפוריות ותעשי בירור בסיסי לך ולבעלך. אגב. אישה עם מחזור כמו שלך מביצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו