מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה - אני צריכה אתכן בנותב17/09/2009
היום עשיתי בדיקות דם לבטא אני בעבודה עכשיו לא יכולה לחשוב על כלום אמאלה' אני רועדת מפחד לא רוצה לשמוע את הקול של האחות ומצד שני רוצה
אני מתה מפחד בנות יקרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד מבינה אותך
ס.17/09/2009אני מאוד מבינה אותך עברתי את זה כמה פעמים ותמיד היה שלילי הייתי בוכה לכמה דקות ואחר כך טובעת עוד פעם בעבודה שלי ומנסה לשכוח ולחשוב מה לעשות הלאה ,בפעם האחרונה הגיעה התשובה החיובית אחרי 4 שעות של לחץ ופחד ואפילו בכי. הרגשתי בעננים כששמעתי התשובה אבל הרגשה זאת המשיכה רק לכמה ימים למה? כי אחר כך יהיה הפחד שמהשהו לא יסתדר או דימום או שאין דופק תאמיני כולנו חווים את הפחדים האלה .
אני מקווה שכשתשמעי את קול האחות הפעם הזאת תרגישי בעננים ויתחילו אצלך פחדים אחרים :)
ואם היה שלילי רק תחשבי מה לעשות הלאה כדי שבפעם הבאה זה יצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ס
ב17/09/2009אני מודה לך, ומאחלת לך המון הצלחה בהמשך כל התהליך הקשה הזה, רק אנחנו יכולות להבין אחת את השנייה הכי טוב, אז כרגע את בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
ס.17/09/2009ברוך השם לא מזמן קיבלתי תשובה חיובית , אבל תאמיני לי החרדות עכשיו יותר עצומות כי עברתי כמה דימומים, ותמיד יש משהו חדש להדאיג אותי אני מאוד מקווה שתצא תשובתך חיובית ותספרי לי אחר כך על החרדות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו זה לא ממש מעודד
ב17/09/2009איך שאני מכירה את עצמי אני בטח גם אז אצא מדעתי, בכל אופן עכשיו פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי מתכתבת עם בעלי כל שנייה לראות אם הצליח לתפוס את הבית חרושת הזה ועדיין תפוס ואני עומדת להתעלף עוד שנייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחשוב רק טוב .....בהצלחה
קרן17/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה, וכמובן בהצלחה ענקית גם ל
ב17/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
קרן17/09/2009תודה רבה
שנה טובה ומתוקה, בריאות והצלחה
שמחה ואהבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחזקי והתעודדי
בתאל17/09/2009מבינה מאוד את הרגשתך , תחושת המתח הגדולה הזאת,שלפני התוצאה , תנסי להעסיק את עצמך ככה לפחות אני עשיתי כדי לשמור על שפיות, צאי לקניון אם את יכולה שהזמן יעבור, ובעיקר חישבי: את כל מה שהיית צריכה לעשות כבר עשית, הכל כרגע כבר מאחורייך ומה שקורה כרגע הוא מחוץ לשליטתך , אני מאוד מקווה שזה שהגעת עד למועד הבדיקה ותודה לאל לא קיבלת מחזור יכול מאוד לעודד, אמן שיהיו לך בשורות טובות בקרוב!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)