בדיקת דם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם
    לילך
    17/09/2009

שלום,
    החזרת 2 מוקפאים ביום 06.09.09
    אתמול 16.9 התחילו הפרשות חומות ובדיקת דם - אי2 - 1538 פרו' 78 ובטא 72 . {כנראה בגלל שארית של חצי אוביטרל ביום 12.9}
    היום 17.9 אי2 2088 פרוג' 77 ובטא 52 .
    1. אני מניחה כי הירידה של הבטא מעידה כי הבטא של אתמול משאריות של אוביטרל , אבל מצד שני למה האי2 עלה , ? האם נתון חסר משמעות או מקום לאופטימיות ?
    2. האם יתכן מצב כי מצד אחד יש ירידה של בטא בגלל שאריות של אוביטרל ומצד שני עליה של בטא אמיתית ואז העלייה "מתאזנת" בגלל הירידה ?
    3. מחר זה 12 יום אחרי ההחזרה , זאת אומרת שמחר אם אני לא בהריון אז אני אמורה לקבל ווסת {חוץ מהתמיכה של האוביטרל לא לקחתי שום תמיכה } , אבל אם כך איך יתכן שמקום מגמה של ירידה באי2 יש עליה ?
    4. האם בנתונים של הבדיקות הללו ולאור העובדה כי התחילו אתמול והיום הפרשות חומות כדאי לקחת תמיכה של אנדומטרין בכל מקרה או שלאור הפרוג' ולמרות ההפרשות אין צורך ?
    5. מתי הכי הכי מוקדם אפשר לעשות בדיקה מהימנה לבטא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות

פרופ' שחר קול
    18/09/2009

1. קשה לדעת, המערכת אינה "טהורה" שכן יש התערבויות תרופתיות שבשעה זו קשה לנתק אותן ממה שקורה בגוף.
    2. בוודאי
    3. ראי 1.
    4. לא יזיק אנדומטרין.
    5. לדעתי כדאי לחכות ליום שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו