פרופיל הורמונלי ותזמון ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי ותזמון ביוץ
    karin
    18/09/2009

שלום רב אשמח מאוד לעזרה דחופה,

הרופא שלי הוא דתי ולכן אינו עורך תזמון ביוץ בראש השנה. ביום השלישי של המחזור ביצעתי פרופיל הורמונלי והרופא שלי אמר שנדמה לו שזה יפול על החג ולכן לא יצליח לקבל אותי אז המליץ לי על עוד פרופיל הורמונלי ביום ה- 12 ואולי כך נוכל לעלות על הביוץ אלה התוצאות ואשמח לאבחנה דחופה:
    e2 652 pmol/l
    progeserone 1 nmol/l
    lh 5.7 iu/l

לתגובתך אודה. שנה טובה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ

פרופ' שחר קול
    18/09/2009

בהנחה שהתשובות הן מאתמול (?) יש לשער שהביוץ יהיה בשבת - ראשון.ֿ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה אבל....

karin
    18/09/2009

ד"ר תודה על התגובה המהירה.

האם יש משהו בעייתי בתוצאות האלו? כי הרופא שלי ציין שה-1 קצת בעייתי ויש לבצע פרופיל נוסף ביום שני בבוקר שאז אני יהיה כבר ביום ה- 16 ונראה לי שאני אפספס את הביוץ.

אציין כי לפני עשור (בגיל 20) סבלתי ממיומה שהוסרה בניתוח ומאז ועד היום לא הייתי אצל גניקולוג עד להתחלת התהליך של הכניסה להריון בהזרעה.

קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    18/09/2009

הבדיקה תקינה לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו