חצוצרות סתומות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חצוצרות סתומות
    אמא
    19/09/2009

שלום,
    בצילום רחם לפני שנה גילו ששתי החצוצרות שלי חסומות. אחת חסומה קרוב לשחלה והשניה
    החסימה באמצע ולא ברור אם יש חסימה נוספת ליד השחלה. הפנו אותי ישירות להפריית מבחנה.
    אני בת 37 + 2 ילדים מהריונות ספונטניים ולידות רגילות.
    עברתי 2 טיפולי הפריית מבחנה שכשלו. הראשון - שק הריון ללא עובר והשני העובר (באיכות גבוהה)לא נקלט. היה גם מוקפא בעל 8 תאים. מתאים לי פרוטוקול קצר בגלל FSH גבוה 9-14
    האם כדאי בכל זאת לנסות צנתור חצוצרות? האם יהיה לי סיכוי גבוה יותר להיכנס להריון באופן ספונטני? האם יש סיכון להריון מחוץ לרחם אחרי הצנתור?
    אני מניחה שאם יש עוברים טובים איכות הביציות שלי עדיין טובה - אני צודקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצוצרות סתומות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אמא

ד''ר דוד ישי
    19/09/2009

לא ברור לי למה את מתכוונת כשאת אומרת " החצוצרה חסומה ליד השחלה " מה זה ליד השחלה. קשה להעריך את המצב בלי לראות את הצילום.
    באופן כללי אפשר לומר , שבחלק מהמקרים ניתן לנסות לפתוח את החסימה בצינתור או בלפרוסקופיה , תלוי בסוג החסימה. לאחר הפתיחה יש מעט עליה בסיכוי להריון חוץ רחמי , אבל לדעתי , אם נין , שווה לנסות . הסיכוי שלך להריון טבעי הוא סיכוי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצוצרות

המשך
    19/09/2009

הרופא אמר שהחסימה באחת החצוצרות היא בקרבת השחלה ולא בקרבת הרחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דוד ישי
    19/09/2009

לא משנה . התשובה שלי נשארת כמו שהיא ללא שינוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו