אנדומטרין ואסטרופם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין ואסטרופם
    שרית
    20/09/2009

שלום רב וראשית שנה טובה!!!
    אני לאחר הזרעה שלישית ביום רביעי האחרון, אני מטופלת בקופח על ידי פרופ שמומחה ל IVF. מאחר והטיפול לא היה אישי והרגשתי מידיי פעם באי ודאות לגבי מספר נושאים וכן חוסר ליווי צמוד עברתי לפרופ אחר באופן פרטי אך הפגישה איתו היתה יום לפני ההזרעה.
    הפרופ הזה ידוע בהצלחותיו ואין לי חשש כלל וכלל.
    בשיחה איתו הוא נתן לי מרשם אנדומטרין ואסטרופם פעמיים ביום. מיום ראשון (כלומר היום, להזכיר ההזרעה היתה ביום רביעי).
    שאלותיי:
    1. אם יש תחילת השרשה כבר לאחר ההזרעה, למה לא מתחילים את התמיכה במקביל להזרעה?
    2. קראתי את העלונים המצורפים לתרופות וראיתי כי ישנם סיכונים רבים לתרופות אלו, האם כדאי בכל זאת?
    3. קראתי באתר שבנות שעוברות IVF לוקחות תמיכה זו, ולא בהזרעות, מה דעתך בכל זאת?
    תודה ושוב שנה טובה לכל בית ישראל!! ולך ד"ר על הסבלנות ההקשבה והתשובות המהירות..
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטרין ואסטרופם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדי שלום

פרופ' שחר קול
    20/09/2009

1. אין הוכחות מדעיות ברורות לנחיצות התמיכה ההורמונלית שאת מקבלת.
    2. הסיכונים אפסיים. השאלה החשובה - נחיצות??? ראי סעיף 1.
    3. ב - IVF משתמשים באנאלוגים של GNRH כדי לשלוט על הביוץ. לכן יש צורך בתמיכה. בטיפולי הזרעה ללא תרופות אלו - הצורך בסימן שאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו