שימוש בפיורוגון - דחוף!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שימוש בפיורוגון - דחוף!!!
    סיגל
    20/09/2009

שלום,

אני התחלתי טיפול IVF, קיבלתי דקפפטיל מהיום השני לווסת + פירוגון 150 ביום החמישי והשישי, (תמיד בשעה 20:00) , עליתי ל-187.5 ביום השביעי-השמיני, ביום התשיעי הזרקתי רק 30 ונגמר לי באמצע (לא הקיבלתי מספיק סמרשם כנראה), מאחר וה היה חג - אתמול , לא הצלחתי להשיג מרשם ולא תרופה, וגם לא את הרופאה. היום הזרקתי בשעה 14:00 עוד 200 (כשאני אמורה להזריק כל יום 187.5), השאלה שלי - מאחר ואתמול כביכול פיספסתי - הזרקתי רק 30 UI, האם היום זה בסדר שהזרקתי 200 ? זה יפגע בטיפול? אני אמורה להזריק עוד היום או להמשיך רק מחר?

תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בפיורוגון - דחוף!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיורגון

פרופ' שחר קול
    20/09/2009

מציע להמשיך בדיוק לפי ההוראות שקיבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בפיורוגון - דחוף!!!

סיגל
    20/09/2009

תודה על המענה,
    אוקיי, אחכה להוראות הרופאה מחר , כי מחר אני אמורה לעשות בדיקת דם + זקיקים, אך עדיין הייתי רוצה לדעת אם הטיפול עלול להפגע מכך וגם אם , מה ההשלכות, הטיפול יהיה ארוך יותר או שאיכות הביצית תפגע? תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוי טוב שלא ייפגע דבר.

פרופ' שחר קול
    20/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בפיורוגון-דחוף!!!

סיגל
    20/09/2009

תודה רבה לך :) כן ירבו רופאים כמוך :) שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו