בבקשההה תשובה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשההה תשובה דחופה
    telisi
    21/09/2009

התחלתי טיפול הפריה בחודש 2 שקבלתי דקפפטיל ארוך טווח ומאז עד חודש 5 קיבלתי הורמונים וכל מה שמתלווה להחזרת עוברים מוקפאים לאחר שסיימתי את הטיפול החודש סבלתי מתופעות של חרדה ודכדוך כיום מטופלת בצפרלקס חצי כדור של 10 מג" השאלה שלי לפני ווסת יש לי חוסר איזון ( מן סחרחורת ) ובחילה כשבוע לפני קבלת הווסת ובנוסף הווסת לא סדיר מקדים ב7 ימים בבקשה ההיתי רוצה לדעת אם זה רק הורמונלי וזה דבר שעובר עם הזמן כרגע מאוד לחוצה למרות שהבנתי שלוקח זמן אחרי הפריה שהגוף חוזר לעצמו בבקשה תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשההה תשובה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה ומחכה לתשובה...

שיר
    21/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה... הקפיץ את השאלה שלא שלי...

שיר
    21/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום telisi

ד''ר דוד ישי
    21/09/2009

העומס ההורמונלי שקשור בטיפול יכול לעורר תחושות כמו שאת מתארת. בד"כ הן הפיכות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו