המשך לשאלתי ממקודם בבקשה אם אפשר לק

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלתי ממקודם בבקשה אם אפשר לק
    יפית
    21/09/2009

אנחנו אחרי 3 מחזורים של הזרעות + איקקלומין ולפני כחודש עברתי צילום רחם שהכל יצא בסדר גמור הבעיה אצלנו שלבעלי יש זרע קצת חלש רציתי לדעת האם אנחנו לא אמורים לקבל כבר טיפול אחר גונל או משהו דומה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יפית

ד''ר דוד ישי
    21/09/2009

אחרי כשלון של 3 מחזורים של איקקלומין אפשר להתקדם לטיפול עם גונדוטרופינים ( זריקות )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך משאלותיי הקודמות

יפית
    30/09/2009

ב-24/09 הייתי אצל הרופא שלי שעשה לי בדיקת שתן היא יצאה שלילית והוא קבע לי תור למחר השאלה היא האם יש מבצע שאני יבייץ שוב ביום שישי או שבת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהשאלה הזאת הכל התחיל

יפית
    30/09/2009

.א 25/08 קיבלתי איקקלומין 2 כדורים מהיום החמישי והזרקתי אוביטרל ב-6/09 הייתי אמורה לבצע הזרעות יום למחרת ויום אח"כ אבל לא ביצעתי מסיבות אישיות אבל עשינו סקס ב-6/9 ב-7/09 וב-9/9 חוץ מה-8/9 שלא יצא לנו לעשות והמשכנו כמה ימים אחרי זה היום הייתי אמורה לקבל מחזור אבל אתמול בצהריים היה לי בניגוב לא דם אלא כמו שמסיימים מחזור בצבע חום בשעות הערב ישנתי עם תחתונית אבל לא היה כלום שקמתי בבוקר ולאחר מכן הכנסתי טמפון בסביבות 7:00 בבוקר והוצאתי אותו בסיבות 9:30 ושוב רק הפרשות חומות ולפני כשעה שוב הפסיק הכל לא החום ולא בכלל אני כרגע רק עם תחתונית והיא ממש נקייה אין לי מושג מה זה אומר ואם זה בסדר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו