אוביטרל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוביטרל
    יובל
    22/09/2009

שלום ד"ר,
    בתאריך ה 6/9 בשעות הערב קיבלתי זריקת אוביטרל. ב 12/9 הרגשתי כאבים חזקים שנראו לי כמו כאבי ביוץ. עדיין לא קיבלתי מחזור והיום בבוקר עשיתי בדיקת הריון ביתית והתשובה יצאה שלילית. האם ייתכנו מקרים בהם הביוץ לא מתרחש כעבור 36 שעות מהזריקה? ייתכן שהיה לי ביוץ רק כעבור 6 ימים?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוביטרל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוביטרל

פרופ' שחר קול
    22/09/2009

לא, אוביטרל לא יגרום לביוץ 6 ימים לאחר ההזרקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל

יובל
    22/09/2009

אם כך, איך ניתן להסביר את התוצאה השלילית? האם הבדיקה פחות אמינה כשלוקחים אוביטרל? האם אני צריכה לעשות בדיקת דם לבדיקת הריון?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל

יובל
    22/09/2009

אם כך, איך ניתן להסביר את התוצאה השלילית? האם הבדיקה פחות אמינה כשלוקחים אוביטרל? האם אני צריכה לעשות בדיקת דם לבדיקת הריון?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    23/09/2009

בדיקת שתן פחות אמינה.
    יתכן והזקיק שנראה בא.ס. היה למעשה ציסטה, וכלל לא היה ביוץ.
    רק מעקב בדיקות דם עשוי לברר הנקודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו