עובי רירית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עובי רירית
    מורן
    23/09/2009

שלום ד"ר,

אני בפרוטוקול לקראת החזרת מוקפאים, לוקחת מידי יום אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום.
    שבועיים אחרי הרירית עדיין רק בעובי של 7 מ"מ (כבר מעל שבוע שאין תזוזה מ7 מ"מ).

האם ניתן להחזיר עם עובי רירית כזה? או שמא רצוי להגביר את מינון האסטרופם ולהמתין לרירית יותר עבה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובי רירית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי מורן

לני
    23/09/2009

הרירית שלך לא מהעבות במיוחד אך עד כמה שאני יודעת היא סבירה להחזרה. המינימום צריך להיות 7 מ"מ. אני ביצעתי החזרה עם רירית 5 מ"מ.

בהצלחה

לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם במוקפאים?

מורן
    23/09/2009

הבנתי שבמוקפאים מחזירים עם רירית יותר עבה.
    במחלקה בה אני מטופלת כל פעם אומרים לי שמחכים שהרירית תתעבה אבל היא לא זזה כבר שבוע :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מורן

ד''ר דוד ישי
    23/09/2009

רירית של 7 ס"מ היא רירית סבירה. להערכתי בשלב הזה , לא משנה מה יעשה , נרירית לא תתעבה יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו